Обява

Свий
Няма добавени обяви.

yamaha xt не иска да пали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• yamaha xt не иска да пали

Мотора неиска да запали.почистих карбуратора изцяло но се опасявам данеби да е прескочила ангренажната верига на свеща има искра но определено е по-слаба от преди.В редките случаи в които успява да запали постоянно прекъсва сеедно единия такт дава искра другия не.

От: yamaha xt неиска да пали

Акумулатора как е.
    Polaris Magnum 500
    Mercedes ml320

Коментар

Ми мисля че щом фара свети е добре тази нощ ще го заредя и ще опитам раното как е

Коментар

Не е от акомулатора има ли нячин да проверя дали е прескочила веригата без да отварям капака на клпаните.

Коментар

Случвало ми се е на хт225 да полепнат метални стружки по датчика на Хол..... но трябва да прегледаш всичките кабели и клеми за хлабави /клеясали/ връзки и протъркани /прекъснати/ кабели. И ако няма - пробвай с друг комутатор. Това в случай , че с бензина и въздуха всичко е наред.

ПП Не бързай с капака на клапаните. Верига прескача трудно.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
            Случвало ми се е на хт225 да полепнат метални стружки по датчика на Хол..... но трябва да прегледаш всичките кабели и клеми за хлабави /клеясали/ връзки и протъркани /прекъснати/ кабели. И ако няма - пробвай с друг комутатор. Това в случай , че с бензина и въздуха всичко е наред.

ПП Не бързай с капака на клапаните. Верига прескача трудно.
            +1 за тоя скапан датчик !
            Опиши по-точно при самото ритане на мотора нещо което да не е така както преди ,самия шум на двигателя и т.н .А като запали изрязва ли се до край.?
            Последно редактирано от Петър Богданов; 19-05-13, 15:30. Причина: ...

Коментар

От: yamaha xt не иска да пали

Здравейте,карам ХТ 600 92-ра год. със стартер.
              Като го изкарах това лято за пръв път,сложих акомулатора и запали от пас,обаче поработи няколко минути и спря,от тогава нейска да запали.
              Сипах му нов бензин,в случай,че зимата е паднало октановото число на стария който е останал в резервоара,смених свещи,чистих карбуратора и неще да пали..
              Казаха ми да сменя бубината,но мисля,че не е от нея понеже искрата си е нормална и незнам вече..
              Ако някой сподели мнениеще съм благодарен..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X