Мотора неиска да запали.почистих карбуратора изцяло но се опасявам данеби да е прескочила ангренажната верига на свеща има искра но определено е по-слаба от преди.В редките случаи в които успява да запали постоянно прекъсва сеедно единия такт дава искра другия не.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
yamaha xt не иска да пали
Свий
X
-
От: yamaha xt неиска да пали
Случвало ми се е на хт225 да полепнат метални стружки по датчика на Хол..... но трябва да прегледаш всичките кабели и клеми за хлабави /клеясали/ връзки и протъркани /прекъснати/ кабели. И ако няма - пробвай с друг комутатор. Това в случай , че с бензина и въздуха всичко е наред.
ПП Не бързай с капака на клапаните. Верига прескача трудно.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
От: yamaha xt неиска да пали
Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеСлучвало ми се е на хт225 да полепнат метални стружки по датчика на Хол..... но трябва да прегледаш всичките кабели и клеми за хлабави /клеясали/ връзки и протъркани /прекъснати/ кабели. И ако няма - пробвай с друг комутатор. Това в случай , че с бензина и въздуха всичко е наред.
ПП Не бързай с капака на клапаните. Верига прескача трудно.
Опиши по-точно при самото ритане на мотора нещо което да не е така както преди ,самия шум на двигателя и т.н .А като запали изрязва ли се до край.?
Коментар
-
От: yamaha xt не иска да пали
Здравейте,карам ХТ 600 92-ра год. със стартер.
Като го изкарах това лято за пръв път,сложих акомулатора и запали от пас,обаче поработи няколко минути и спря,от тогава нейска да запали.
Сипах му нов бензин,в случай,че зимата е паднало октановото число на стария който е останал в резервоара,смених свещи,чистих карбуратора и неще да пали..
Казаха ми да сменя бубината,но мисля,че не е от нея понеже искрата си е нормална и незнам вече..
Ако някой сподели мнениеще съм благодарен..
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар