Здравейте, мотора е ямаха вр450 2004г. проблема е, че наливам масло, всичко както си му е реда, обезвъздушаване.... работи 4мин. и на щеката няма никакво масло!!!, налял съм даже малко повече, първо 1300мл., после 1500мл. поработи и след това щеката препълнена саотфетно! Обаче още докато обърша шиша и го потопя пак нивото на половината, след това пак потапяне и го няма никво, стича се ненормално бързо! На другия ден пак го пробвам на шиша нищо??? Вече ме побърка! Проверявах цедки, тръбите за запушвания, филтъра, в рамката духах...всичко ок. Заподозрях клапана за високото налягане над помпата и той си затваря, помпата разглобих, перфектна е и тя. Утре ще го досглобя и мисля да промия рамката с бензин все пак... и пак ще го пробвам. Моля ако някой има идеи или се е сблъсквал с подобно чудо, помагайте.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с нивото на маслото
Свий
X
-
От: Проблем с нивото на маслото
Колега аз съм с вр426 и проверявам маслото по следния начин , паля мотор като поработи 2/4 минути гася и проверявам мисля ,че така е най-сигурно.Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
-
Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнениеКолега аз съм с вр426 и проверявам маслото по следния начин , паля мотор като поработи 2/4 минути гася и проверявам мисля ,че така е най-сигурно.
Коментар
-
Да не би помпата да не ти прави достатъчно налягане , провери ли всички тръбички и от долу има една цедка на маркуча ?Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнениеДа не би помпата да не ти прави достатъчно налягане , провери ли всички тръбички и от долу има една цедка на маркуча ?
Коментар
-
Сложно я! Днес го досъбрах и пак същата работа, налял съм 1.3л да пробвам още 100мл. да долея ама несмея да го препълвам. Оглозгах вече цялата смазочна система и няма проблем в нея. Започнах да се подзирам на рамката нещо...незнам тоя шиш за нивото във вътрешната тръба ли влиза или просто в рамката. Да не би там да е драмата нещо....такава рамка несъм отварял да я видя вътре и в мануалите непише...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнениеНа самата рамка от долу дето излиза маркуча за маслото има цедка почисти ли я нея ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар