Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за Pegaso 650! Не се изфорсира!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за Pegaso 650! Не се изфорсира!

Привет на всички!

Значи мотора проблема е следния, при студен двигател като запали и поработи малко на смукач, след като го върна не може да се изфорсира, едва стига 2500 оборота. Почва да прекъсва препуква и няма сила, не може да се кара изобщо. На тихи работи перфектно. След като позагрее малко ( не само да достигне работна температура ) а просто да поседи топъл мотора и след няколко препалвания проблема постепенно изчезва и може да се кара, върви си много добре. Интересно е, че като го загасиш и след малко го запалиш първоначално се изфорсира 1-2 пъти и после отново започва да прекъсва.
    Някакви идеи и предложения? Ще кажа аз какво си мисля.

1. Реглаж на карба - понеже миналия сезон го човърках, гореше много и пропушваше черно ( сега не пуши) Смъкнах иглите едно деление и развих винтовете за сместа. Възможно ли е прекалено да съм обеднил сместа? Но от друга страна малко като загрее би трябвало да се оправи, а пък и като тръгне, върво много добре, може да го настъпиш до 6000 оборота и нагоре без проблем. Ако е бедна сместа не би ли следвало във високите да губи мощност?
    Така или иначе мисля тея дни да го разглобя тоя карб.

2. Ток - свеща е нова, смених миналата седмица и съм карал 20-30 км. Сещам се още за куп други проблеми около тока ама няма как да ги диагностицирам.

Чакам предложения, най-вече от колегите с пегасо. Колегата Veselin май че разбира и помага много, ще се радвам ако има някакви идеи. Приемам и оферти за диагностика и ремонт на място . Ако на някой му се разхожда до кв. Борово да свирка. От мене бирата и квото там трябва. Тел. ми е 0889637868. Идват празници и мисля да покарам хубаво. Време на остана !

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X