Здравейте колеги! Не знам дали пускам темата на правилното място, и дали информацията която ме интересува я има в друга тема (търсих доста, но не намерих нищо), ако е така много моля да бъда извинен!!! Проблема в същност е следния. Мой приятел има Yamaha TT600 1996г. Миналото лято, по време на един излет с мотора, през време на движение, двигателя блокира така, че двата картера се спукаха напречно в горната част на двигателя точно зад цилиндъра. Не сме го отворили все още да видим какво е станало, но то няма и кой знае какъв смисъл, тъй като най-малкото ще трябва да се сменят картерите, а нови са ужасно скъпи. Да не говорим, че сигурно ще има най-малкото изкривени оси, разбити легла и т.н. От тогава до сега, след неуспешни издирвания на двигател или цял мотор Yamaha TT600 намерих двигател от XT600. Та въпросите ми са: 1. Възможно ли е успешно да се присади двигателя от XT-то на рамката на ТТ-то, или ще трябва да се преправя рамката? 2. Ако случайно стане, ТТ-то оригинално няма акумулатор, а ХТ-то има, то възможно ли е запалването от от ТТ-то да се постави на ХТ-то, или трябва да се постави акумулатор към запалването на ХТ-то? Приемам всякакви мнения и алтернативни варианти и решения, така,че ще бъда безкрайно благодарен на всеки взел отношение по проблема. Предварително благодаря!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвместими ли са двигателите на XT600 и TT600 ???
Свий
X
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.