До: Пак проблем с Хондата ми!
Ауу, сакън таквиз работи да не говориш че ей сега ще изкочи от някъде asen dp и ще ти обясни набързо че няма такава Ямаха дето да не пипа маслото
! А сега сериозно - двигателя ми е за ремонт, песъчинка е попаднала в цилиндъра и има няколко малки драскотинки! Но големия харч на масло не е от това защото драскотините са наистина съвсем малки съизмеримо с тези които остават след хонинговане! Явно има някакъв проблем с гъстотата на маслото! По-гъстото масло по-трудно го качва в резервоара за масло, поддържа ниско ниво в резервоара, заблуждава ме че е малко маслото и аз доливам! Като долея, маслото става много и през отдушника на скоростната кутия започва да хвърля пръски в кутията на въздушния филтър и от там през карбураторите го изгаря! Това е последното ми умозаключение, може и да не съм прав, ама до сега никой не ми е дал по-добра идея за мистериозното изчезване на 1л. масло на 1000км. , и как така сега изведнъж мотора ми се самооправи. Едва ли се е шлайфал сам, а и едвали някой тайно се е промъкнал в гаража ми и е свършил тази работа вместо мене
!
На другите ти въпроси съм отговорил в предишните си постове по-нагоре!
Първоначално публикуван от vladko33
Преглед на мнение
На другите ти въпроси съм отговорил в предишните си постове по-нагоре!

Коментар