Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пак проблем с Хондата ми!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пак проблем с Хондата ми!

Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнение
    Бреййй, интересна работа ! Защо пък ще го харчи така ? Моя хич не го пипа минералния Мотул 20/50!
    Ауу, сакън таквиз работи да не говориш че ей сега ще изкочи от някъде asen dp и ще ти обясни набързо че няма такава Ямаха дето да не пипа маслото ! А сега сериозно - двигателя ми е за ремонт, песъчинка е попаднала в цилиндъра и има няколко малки драскотинки! Но големия харч на масло не е от това защото драскотините са наистина съвсем малки съизмеримо с тези които остават след хонинговане! Явно има някакъв проблем с гъстотата на маслото! По-гъстото масло по-трудно го качва в резервоара за масло, поддържа ниско ниво в резервоара, заблуждава ме че е малко маслото и аз доливам! Като долея, маслото става много и през отдушника на скоростната кутия започва да хвърля пръски в кутията на въздушния филтър и от там през карбураторите го изгаря! Това е последното ми умозаключение, може и да не съм прав, ама до сега никой не ми е дал по-добра идея за мистериозното изчезване на 1л. масло на 1000км. , и как така сега изведнъж мотора ми се самооправи. Едва ли се е шлайфал сам, а и едвали някой тайно се е промъкнал в гаража ми и е свършил тази работа вместо мене !
    На другите ти въпроси съм отговорил в предишните си постове по-нагоре!
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

А би ли ми написал точно как е името на маслото на етикета,защото искам и аз да си взема такова и да видя в интернет дали има вносител и дали се предлага някаде в София
      NO PAIN NO GAME!
      Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
      gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Първоначално публикуван от ivanminkov1981 Преглед на мнение
        А би ли ми написал точно как е името на маслото на етикета,защото искам и аз да си взема такова и да видя в интернет дали има вносител и дали се предлага някаде в София
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01053.jpg
Прегледи:1
Размер:81.5 КБ
ID:5037601 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01054.jpg
Прегледи:1
Размер:89.0 КБ
ID:5037602
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Отивам след малко да си купя масло Репсол за XL-а и за сивика. Хонда и Репсол май са здраво свързани, предполагам ще си паснат

Коментар

Във Варна никъде не мога да намеря Репсол
            А цената му при вносителя гледам е повече от добра.
            Ако не намеря, ще трябва да се изръся с по 5 лв на литър повече за мотул.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X