Обява

Свий
Няма добавени обяви.

honda xl500

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• honda xl500

Здравейте някой знае ли от къде мога да си намеря разпределителен вал за honda xl500 или къде могат да ми го наварят,защото мотора е каран с малко масло.Гърбиците са си добре само шийките са износени има ли вариант да се направят с втулки шийките,и да попитам мотора има ли маслена помпа защото не мога да видя да има,попитах едно момче каза че може да е на самотек и с плискане възможно ли е

От: honda xl500

Първоначално публикуван от totto Преглед на мнение
    Здравейте някой знае ли от къде мога да си намеря разпределителен вал за honda xl500 или къде могат да ми го наварят,защото мотора е каран с малко масло.Гърбиците са си добре само шийките са износени има ли вариант да се направят с втулки шийките,и да попитам мотора има ли маслена помпа защото не мога да видя да има,попитах едно момче каза че може да е на самотек и с плискане възможно ли е
    Yamaha WR 200

Коментар

Къв е тоя мотор бе пич? Как така без помпа? Къде я търсиш тая помпа,под седалката я няма да знаеш ей!! Що за глупости ти дрънка тоя твоя авер ,че да се изладаш тук? От къде ще се стича това масло ,че да маже?Ай помисли логично ся и не бързай да даваш отговор!За вала иначе е към 200лв нов по магазините бултрако,мотобум...ама по добре го давай на мойстор ,че като те слушам ще изпрегне на ча-буджак с съвети от авера ти с гравитационното мазане тц-тц..!!!
      Последно редактирано от V.R.R.; 06-04-13, 10:30. Причина: сливане
      KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Ами махнал съм десния капак видях че го качва по шпилката ама никъде не видяхме помпа и той ми каза че може и от веригата да плиска,но така и не разбрахме как го качва по шпилката и затова съм писал тука щото като гледам това им е проблема на тези модели

Коментар

явно си малък ощее..аз ще ти кажа къде да търсиш ама ти няма да ме разбереш,но и без това на теб ти трябва вал а не къде е помпата.макар,че според мен вала е умрял ,защото маслото от помпата нее достигнало до вала.
          KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Първоначално публикуван от влади кх Преглед на мнение
            явно си малък ощее..аз ще ти кажа къде да търсиш ама ти няма да ме разбереш,но и без това на теб ти трябва вал а не къде е помпата.макар,че според мен вала е умрял ,защото маслото от помпата нее достигнало до вала.
            Е как да достигне, като я няма помпата
            SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

ами вала е много зле а си имаше масло в двигателя затова махнах капака да видя защо не качва но не видях да има помпа, има една малка дупка където върви към шпилката но ще го огледам по добре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X