Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гарнитури за Ямаха ХТ600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гарнитури за Ямаха ХТ600

Здравейте! Имам ХТ600-2KF-1988година,което е с издухана гарнитура на главата.Въпросът ми е,от къде мога да си купя тази гарнитура или пък цял комплект(което ще е много по-добре). Разбрах,че гарнитурите на по-старите,и на по-новите имат разлика в междуцентровото разстояние на шпилките на главата.Благодаря Ви предварително!

От: Гарнитури за Ямаха ХТ600

Ако става въпрос за гарнитурата на главата, предполагам че парт номера е 2KF-11181-01. На почти всички XT и ТТ 600 са еднакви, със споменатия номер.
    Ако е гарнитура на цилиндъра номера е 1VG-11351-00
    Оригинална за главата е към 50 - 60 лева.
    Има и едни китове със всичко гарнитури (включително и гарнитурите на капаците, но там трябва да се внимава защото гарнитурите на капаците са два вида). Китовете са пак на тия цени - 60 - 70 лева но не знам колко са истински.
    Третия вариянт е да ти изрежат по мостра. Обикновенно струва дваисетина лева. Качеството зависи от материала и маисторлъка на тоя дето ти я реже.

Коментар

Аз имам ТТ 600,искам да те питам по какво разбра че гарнитурата е издухана.Тя е метална нали,нарушена ли е цялоста и?

Коментар

Ще се набутам и аз в темата с един въпрос...
        Интересува ме размера на буталния болт на ХТ600 2KF , ако някой случайно знае или има под ръка болт от този модел ХТ ще се радвам да помогне.
        Yamaha WR 200

Коментар

http://www.venterz.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X