Обява

Свий
Няма добавени обяви.

YZ250F гърми в ауспуха

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• YZ250F гърми в ауспуха

карам мотора от около 4 месеца, от няколко дни при вращане на гаста гарми в ауспуха! От каде идва този проблем

До: YZ250F гарми в ауспуха

Ми то хубавите ауспуси така правят някои даже изкарват и огън
    [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
    [/URL]

Коментар

е да но ауспуха си е сащия какъвто беше и преди 4 месеца (white brothers)

Коментар

Бедна горивна смес на празният ход . Развиваш леко болчето за въздуха и се управя.Виж си преди това въздушния филтър,ако е мръсен -във варела!
        Последно редактирано от diskusa; 26-08-07, 13:14.
        Стефан Дянков

Коментар

благодаря много за инфото колега само да спре да вали и отива да го тествам

Коментар

За какъв варел говориш,аз моя си го пера и обратно на мотора след като исъхне,разбира се първо го пръскам със спрея
            [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
            [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от diskusa Преглед на мнение
              Бедна горивна смес на празният ход . Развиваш леко болчето за въздуха и се управя.Виж си преди това въздушния филтър,ако е мръсен -във варела!
              Не си ли противоречиш? Ако е мръсен филтъра, сместа става преобогатена, а не бедна. Значи според теб гърми и при бедна и при богата смес. Болтчето да го развива или завива?

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
                Значи според теб гърми и при бедна и при богата смес.
                Май така излиза! На мене ми гърми малко преди да изгасне за бензин обикновенно, което е обеднена смес! Също така обаче гърми и когато ми е много мръсен въздушния филтър, което пък е преобогатена смес! Също гърми и от калпав бензин! И трите случая са сходни по едно - лошо изгаряне в горивната камера с последващо доизгаряне в испускателната уредба и БУМ!
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
                  Не си ли противоречиш? Ако е мръсен филтъра, сместа става преобогатена, а не бедна. Значи според теб гърми и при бедна и при богата смес. Болтчето да го развива или завива?
                  Ти механик ли си на мочето което зададе въпроса или адвокат,Нямам намерение да ставам Паисий Хилендарски има дебели книги там пише чети !!!!!! МИСЛИ
                  Последно редактирано от diskusa; 02-09-07, 07:41.
                  Стефан Дянков

Коментар

Най-добрата горивна смес се състои от 1 част бензин и 14 .части въздух ,когато ти е запушен въздушния филтър намаля потока въздух който е важен за създаването на вакума,който пък трябва да засмуче бензин- бедна смес . Когато ти свършва бензина нещата пак са същите. Когато сместа не е точна не гори правилно и доизгаря в аспуха- прав си.Този бензин му трябва вакум за да влезе в цилиндъра ,а вакум без въздух не става. !
                    Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                    Май така излиза! На мене ми гърми малко преди да изгасне за бензин обикновенно, което е обеднена смес! Също така обаче гърми и когато ми е много мръсен въздушния филтър, което пък е преобогатена смес! Също гърми и от калпав бензин! И трите случая са сходни по едно - лошо изгаряне в горивната камера с последващо доизгаряне в испускателната уредба и БУМ!
                    Последно редактирано от diskusa; 02-09-07, 07:54.
                    Стефан Дянков

Коментар

Ауспуха гърми също когато не е уплътнен изпускателния колектор(кривките)

Коментар

Първоначално публикуван от чочо Преглед на мнение
                        Ауспуха гърми също когато не е уплътнен изпускателния колектор(кривките)
                        + 1 На мен също ми се случи веднъж и се оказа, че болтовете които затягат генерацията към цилиндъра се бяха разхлабили или по точно не ги бях затегнал. Помислих си какво ли не като започна да гърми но след като ги затегнах никакъв проблем.

Коментар

До: YZ250F гърми в ауспуха

В най лошия случай-изпускателни клапани
                          offroad фен
                          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X