Та,интересувам се,какви са ми опциите за да направя съединителят ми по мек(моторът е КТМ 520 exc 02) ??
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
По мек съединител...как?
Свий
X
-
От: По мек съединител...как?
Първоначално публикуван от Vendettius Преглед на мнениеТа,интересувам се,какви са ми опциите за да направя съединителят ми по мек(моторът е КТМ 520 exc 02) ??
http://www.midwestme.com/pages/productinfo.html
Тези ръчки имат и официален представител в София, ако си заинтересован ми пиши да ти дам и техният сайт.
Аз ползвам така, вече година и половина.
Сега видях, че помпата ти е Магура, свали ръчката и я снимай отзад където се захваща за помпата, направи 2-3 различни снимки/позиции, мисля че даже има налични и мога да ти донеса другата седмица на състезанието.
Ако пък я искаш по-бързо, свързваш се с магазина и ти я пращат по Еконт, във вторник е при теб.
В ляво е сток ръчката, в дясно е тунинговата, която намалява усилието при стискане повече от 2 пъти.
Последно редактирано от Chinela; 17-03-13, 17:45.
Коментар
-
От: По мек съединител...как?
Пробвал ли си да преместиш ръчката по-навътре,към средата на кормилото, така че пръстите с които стискаш да са позициониани в края на лостчето? Също можеш да си поиграеш с позицията на лостчето при самия съединител.
Не че кой знае каква идея, но е безпари и помага ако не си го направилПоследно редактирано от kvv; 18-03-13, 11:07.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар