въпрос към колегите със сузуки др 600 94 година ще може ли някои да снима от близо капака на клапаните от страната към скоростите и да качи снимка и ако може по подробно да ми обясни какво е имало там купих мотора на скоро и там е имало някаква част която в момента липсва и са му сложели някаква дървена тапа
няма много писано за тоя модел никъде мотора пали и върви оба4е много те4е масло от тая въпросна част помагайте айде и със
здраве.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сузуки др 600 въпрос
Свий
X
-
От: сузуки др 600 въпрос
Най вероятно е имало същия болт като този с широката глава и вътрешен шестограм който се вижда вдясно от лулата. Тъй като гледам това са тапи при осите на кобилиците.
Като разгледах схемата
http://images.cmsnl.com/img/partslis...fig-1_d278.gif
Там няма болт, изглежда си е фабрична тапа в капака.A Lone Rider
-
^Май май, така ще да е.
http://images.cmsnl.com/img/partslis...fig-8_4c33.gifA Lone Rider
Коментар
-
Не колега декомпресора е от другата страна на двигателя има една снимка в нета и на това въпросно място има нещо подобно като декомпресор и от там излиза жило и отива надоло към двигателя и също така на манвелата има едно ухо в което има дупка за пъпката на жило и немога да си обесня кво е имало на това място и на въпросното място от кадето тече масло някакъв удушник ли е незнам няма много писано за модела нов съм във форума и не познавам такъв човек с такъв модел мотор ще съм благодарен ако някои знае за какаво става на въпрос мотора е в окаяно състояние правен е от някакви супер разбирачи за да му наврът дървена тапа там незнам тва тези хора са са за трепан купих го с такъв мерак и с мерак ще си го стегна харесва ми като вървяне доста си опъва има си забележки но с малко търпение ще го вкарам в стегнат вид ще съм благодарен за всичко което ми кажете за въпросите аиде и със здраве.
Коментар
-
Колеги значи прочетох тук във форума че това въпросно място е декомпресор само че на манивелата поне до този извод стигнах и ако има някои чаркалъци за пущината да пише мотора е каран от пълни мърлячи смених му масла свещи филтри нека все пак да видим дали на това място е имало декомпресор с манивелата щото си имам и ръчен и да попитам имали значение с какво масло го карам на двг му пише 10в40 а аз му сложих 15в50 за четиритактови двигатели също поддръжката горе долу каква цена е намират ли се чъркалъци за него .
Коментар
-
дадекомпресоритесадватоиотсхемитесевиждаръчениавтоматиченсвързансманивелатаразходитезаподръжкасамногоотносителнонещоможемногопаридасеналеятможеидасиго търкаляшдокатоумре
ПП Колега, правилно, изречението започва с главна буква и завършва с точка. Обаче няма изречение дълго шест реда.Последно редактирано от galinvayov; 01-03-13, 11:23.A Lone Rider
Коментар
-
Преди време обявих едно изречение в темата на карловската група за най-дълго, а това определено води класацията за най-неразбираемо и най-неграмотното написано изречениеПървоначално публикуван от galinvayov Преглед на мнениедадекомпресоритесадватоиотсхемитесевиждаръчениавтоматиченсвързансманивелатаразходитезаподръжкасамногоотносителнонещоможемногопаридасеналеятможеидасиго търкаляшдокатоумре
Лошото е, че това се случва все по-често във форума и такива изречения се публикуват почти всеки ден............което говори за нивото ни на грамотност
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Пич, това не ти е раздела купувам-продавам, че да трием темите когато ни скимнеПървоначално публикуван от vaskowrc Преглед на мнениеБез значение просто исках наи учтиво да ми ударите едно рамо ама изглежда тук в този форум само за закачки се говори без значение здраве да има другото пали го палило темата е за триене.
Затова трябда да четем и да мислим, преди да отваряме нова тема
Относно твоето рамо, ти го получи от колегите и не виждам, какво толкова се правиш на обиден
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар