Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Допълнителна тежест за маховик на YZF 450 06

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Допълнителна тежест за маховик на YZF 450 06

Весела Коледа на всички! Интересувам се от къде мога да купя допълнителна тежест за маховик на YZF 450 06, виждал съм такива китове на различни марки :STEAHLY;SFB и други но от къде да си го купя?

От: Допълнителна тежест за маховик на YZF 450 06

За какво ти е бре колега какво искаш да постигнеш?А по същество скоро един приятел си направи на уз250ф допълнителна тежест на маховика и се получи доста добре.Но ефекта какъв е и има ли изобщо ефект не знам още не го е пробвал.
    0878424143
    0887424150

Коментар

За да повиша въртящия момент.Искам да постигна ниските обороти като на WR450

Коментар

Той ВР има и зъбно колело за стартера и тежестта която ще купиш..... не знам дали ще догони тежестта на ВР. Все пак ще има ефект.
        При мен добавих 110гр тежест и там където се налагаше излизане с по висока скорост сега е достатъчно да се движиш и минаваш. Преди както ти падне скоростта и започва да буксува, сега си драпа.
        EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
          Той ВР има и зъбно колело за стартера и тежестта която ще купиш..... не знам дали ще догони тежестта на ВР. Все пак ще има ефект.
          При мен добавих 110гр тежест и там където се налагаше излизане с по висока скорост сега е достатъчно да се движиш и минаваш. Преди както ти падне скоростта и започва да буксува, сега си драпа.
          Имаш ли снимки от това занимание ?
          0 8 76 36 8 542

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=155633
            EXC TPI 2019

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X