Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хт за ремонт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• хт за ремонт

здравейте колеги хт то се огаза че е за сегменти -имаха ключ 1см и пак палеше и вървеше но изхвърляше мнооого масло на краката ми и май беше от генерацията та разглобих го и се оказа че и главата на биелата има луфт и да ви питам защото луфта не е малко може ли само да сменя бутaлен болт защото биелата струва 180лв и да си карам с този луфт и същото леко почукване или няма да изкара така.ИЗДРЪЖЛИВО ЛИ Е ТОВА МЯСТО???

От: хт за ремонт

1см ключ
    луд умора няма!!!

Коментар

казах го образно казано под формата на майтап но не пролича явно... същност ключа е 0.6 някъде ще ми отговори ли някой на въпроса?

Коментар

.............................................
        Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 15-11-12, 20:56. Причина: пиша глупости
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Много много моят и с 1.5 мм пак палеше и вървеше , но маслото... Колега като сложиш нов бутален болт пак ли има голям луфт? Ако да можеш да шлайфаш леко биелата и да направиш нов една втулка по размера на буталния болт ,но не съм сигурен. Провери тук имаше тема някъде скоро я четох.

Коментар

Щом е вървяло до сега ... явно може. Ама не е добра идея. Във високи обороти там натоварванията са огромни. Та никой не може да ти гарантира , че някой ден буталото няма да ти се покаже между краката... та и между ушите. За съжаление на мен не ми е известен и ефтин начин за надежден ремонт. Правени са всякакви дивотии. Бронзови втулки след райбероване..... и кво ли не. А всъщност мисля че този двигател се е преборил за пенсия.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
              Объркал се е колегата,то и 1мм. е много.
              Изобщо не е объркал . Написал е 0,6 см , което е 6 мм . Преди месец имах хт 600 е (със стартер) за ремонт , защото гореше малко повече масло от необходимото . Палеше от първото докосване на вълшебното копче . Отворих го и опааааа - ключът на горния сегмент беше повече от 5 мм - съжалявам , че не го снимах . Причината беше естествено оригиналният въздушен филтър - имаше засъхнала пръст чак до карбураторите . Само със сегменти едва ли ще се разминеш - премери задължително и цилиндъра . Ако ще го правиш както трябва - сменяй всичко от - до (частите за това хт изобщо не са скъпи ).

Коментар

Първоначално публикуван от rokcho Преглед на мнение
                здравейте колеги хт то се огаза че е за сегменти -имаха ключ 1см и пак палеше и вървеше но изхвърляше мнооого масло на краката ми и май беше от генерацията та разглобих го и се оказа че и главата на биелата има луфт и да ви питам защото луфта не е малко може ли само да сменя бутaлен болт защото биелата струва 180лв и да си карам с този луфт и същото леко почукване или няма да изкара така.ИЗДРЪЖЛИВО ЛИ Е ТОВА МЯСТО???
                В българския език има главни и малки букви,препинателни знаци,правопис и словоред.Ако се надяваш някой да ти отговори постарай се да направиш така , че текста да се чете.Аз нямам нерви да ти сричам шльокавицата!!!
                Последно редактирано от ЕМО; 17-11-12, 22:39.
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X