Здравеите колеги моля за малко инфо. От къде даси закупя ремонтен комплект за двигател SUZUKI-DR 350. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Suzuki DR-350
Свий
X
-
От: Suzuki DR-350
Чудя се защо постоянно чета мнения, кое от кое по-голяма глупост. Колега ако поста ти беше написан преди година две - съгласен съм, но в момента няма нищо общо с реалността (не подвеждай другите)!!! Представителството на Сузуки отдавна се премести (София, ул. Поп Грую 96) и частите идват за 10 дни (поръчките се изпращат в сряда и следващата пристигат!).Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнениеА какво ще ремонтираш:комплект гарнитури, бутало и цилиндър, ремонтният комплект инструменти? Представителството на Сузуки е на Цариградско шосе след Плиска посока Младост, доставят за 20-30дена, иначе чужди сайтове, е-бей...
ПС От много време ми прави впечатление, че се пишат постове само за трупане на мнения, а още по лошото е, че питащите биват объркани повече след прочетеното отколкото преди това
Коментар
-
Колега провери в http://shop.ml-racing.eu/ или http://www.enduroltd.com/ (може да се поръча всичко от каталога на PROX). Не правя реклама просто след едноминутно Google търсене се показаха тези резултати. Сигурен съм, че ако положиш малко усилия ще откриеш още по-голямо разнообразие!Първоначално публикуван от valio82 Преглед на мнениеЗдравеите колеги моля за малко инфо. От къде даси закупя ремонтен комплект за двигател SUZUKI-DR 350. Благодаря предварително.
Поздрави...
Коментар
-
Опа малко силничко се изказваш ми се струва, да последният път в който пазарувах за Сузукито си частите ги поръчах и получих на Плиска. Откакто карам КТМ си пазарувам от Еди и не съм стъпвал в Сузуки, но това не ме прави глупак, щом знаеш че се е преместило представителството го пишеш, но не обиждай човек, който иска да помогне!
Коментар
-
Никой никъде не наричам глупак, просто много хора тук във форума първо пишат после четат. Забележката ми беше от добрата страна на нещата!Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнениеОпа малко силничко се изказваш ми се струва, да последният път в който пазарувах за Сузукито си частите ги поръчах и получих на Плиска. Откакто карам КТМ си пазарувам от Еди и не съм стъпвал в Сузуки, но това не ме прави глупак, щом знаеш че се е преместило представителството го пишеш, но не обиждай човек, който иска да помогне!
Впрочем аз също не карам Сузуки (дано и мен това не ме прави "глупак"
)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар