Здравейте колеги , от много време не съм влизал във форума.Имам Проблем с Доминатора , когато го запаля студен работи нормално , когато загрее обаче при подаване на газ пак няма нищо но когато пусна газта се чува едно притропване.Днес проверих клапаните но не е от луфта им.Сменявал съм ангренажна верига но май не е и от нея.Ако може някой да ми помогне ще бъда много благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шум от двигател на Доминатор
Свий
X
-
От: Шум от двигател на Доминатор
Мисля че ако е бутален болт ще чука постоянно , дори и на оборороти когато работи на място.Когато сменявах ангренажа забелязах че на долното зъбно колело (на коляновия вал) има леко износване от зъбите на веригата.Дали може от там да ми прави тази мизерия ?
Коментар
-
Да попитам и аз.От скоро съм собственик на доминатор и когато го паля на смукач и го чакам да загрее се чува леко тракане от двигателя и си мисля че е бутален болт.Като загрее двигателя това изчезва и си мърка като коте.Да попитам опасно ли е това тракане или е нормално?
Коментар
-
Първоначално публикуван от valkov1989 Преглед на мнениеДа попитам и аз.От скоро съм собственик на доминатор и когато го паля на смукач и го чакам да загрее се чува леко тракане от двигателя и си мисля че е бутален болт.Като загрее двигателя това изчезва и си мърка като коте.Да попитам опасно ли е това тракане или е нормално?HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от valkov1989 Преглед на мнениеКолеги от ангренажа беше.Веригата не е била сменяна явно от както е станал мотор оттам се отчупва малко парченце от обтегача което засяда в барана който сменя скоростите и той не се мърда .Проблема вече е решенSUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от fakela_32 Преглед на мнениеЗдравейте колеги , от много време не съм влизал във форума.Имам Проблем с Доминатора , когато го запаля студен работи нормално , когато загрее обаче при подаване на газ пак няма нищо но когато пусна газта се чува едно притропване.Днес проверих клапаните но не е от луфта им.Сменявал съм ангренажна верига но май не е и от нея.Ако може някой да ми помогне ще бъда много благодарен.
Коментар
-
Здравейте колеги ,ако може да попитам в темата? Забелязах в последно време като паля Доминатора пропушва и мирише на масло само от дясната тръба и като позагрее спира .Няма никви шумове и тракане по различни от обикновенно.Маслото е ново на 1500км пълна синтетика на Фукс силколене.Та да питам дали да го карам на чичко доктор докато е време?
Коментар
-
ами да попитам и аз моят доминатор като го запаля когато е студен на десетата секунда след паленето почва да пуши и като позагрее и спира възможно ли е да е от гумички на клапаните защото ако е от сигменти студен топъл би трябвало да пуши постоянно до колкото съм запознат, и да оточня пушекът е бял на масло също така си и понагорява масълце
Коментар
-
Здравейте колеги, ако мога да попитам нещо в темата? Имам доминатор 89 година, когато го палех се чуваше неприятен шум тракане. Сега спря да пали на цяло свалях стартера да проверя бендикса ,но той работи от там надолу нещо невърти май,май. Казаха ми , че може да е лагер , но реших да се обърна към вас за по компетентно мнение. Ако няякой знае и е имал такъв проблем да кааже. Благодаря предварително.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар