Здравейте, някой продава ли бендикс за клр 600 с три болта ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бендикс за клр 600
Свий
X
-
Re: Бендикс за клр 600
Намират се. Около 180-200 лева за еднопосочния лагер.
Какъв е точно дерта? И аз имах грижи с моя но се оказа малкия гявол. Някой беше извадил пружинката на ролките и сложил част от сепаратора наобратно.Последно редактирано от galinvayov; 03-09-12, 12:58.A Lone Rider
-
Има ли надирания по повърхностите където лежи еднопосочния лагер? Ролките в какво състояние са, следи от паднала циментация?
Ролките трябва да са свободни, да не задържат, леко да се завъртат. Посоката на нареждане е важна! Лагера може да се тества и преди да се монтира маховика. Голямото колело трябва леко да се върти по часовниковата стрелка и веднага (без никакъв обратен ход) да затяга при завъртане срещу часовниковата стрелка.A Lone Rider
Коментар
-
От какво е този магнет с пет болта?
ПП Един акъл. Пиши нещата малко по подробно, например:
Имам еди какъв си мотор еди коя си година. Има такъв проблем. Отворих го, това е счупено, онова е износено, а туй другото е добре. Намерих еди коя си част от еди какъв си мотор, еди коя си година. Дали ще стане или да търся друго.
Така който е склонен да помогне ще има повече информация, ще може да разрови каталози, да сравни парт номера и т.н.Последно редактирано от galinvayov; 05-09-12, 14:21.A Lone Rider
Коментар
-
От: Бендикс за клр 600
Отделих малко време да извадя номерата на частите за цялата серия KL600 (KLR600). Няма KLR с пет болта. Извадил съм и един от моделите KL650, с шест болта е. KLX също гледах и той с шест. Така и не открих подобна моторетка с пет болта...
Данните са от този сайт http://www.cmsnl.com/kawasaki-motorcycle_model11372/ Ако ти са занимава рови. Според мен от всякой KL600B ще станат тези части. От нещо друго да се присобачва, я стане, я не.
И друго се сетих днес. Работи ли ти декомпресора както трябва? Ако не работи ще дъвче бендикси за закуска.
ПП Детайлите с номера в кавички са опционални.Последно редактирано от galinvayov; 05-09-12, 20:30.A Lone Rider
Коментар
-
Това е стартерът на KL600 В7 - 1992 г.http://www.megazip.ru/ru/bike/kawasa...113524#g113543Всички части с оригиналните им номера.Впрочем на сайта на Мегазип могат да бъдат намерени изключително много данни за различни марки, модели и модификации.
Коментар
-
Ако можеш гарантирано да го върнеш при несъвпадение, пробвай. Ще ти трябва целия комплект: ротор, гривна на лагера, лагер и голямото зъбно колело. Може предварително да провериш дали пасват размерите.
ПП Горната извадка нямаше за цел да докаже че грешиш. Исках да видя на кои модели частите са идентични с твоя.Последно редактирано от galinvayov; 06-09-12, 10:15.A Lone Rider
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар