Моля помагайте. Трябват ми тези гумени фланци, които са от карбуратора към двиг.

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Части за Yamaha XT600Z Tenere
Свий
X
-
До: 4asti za Yamaha XT600Z Tenere
Виж тук, дали няма решение на проблема ти:
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7884Lesidren.com
-
[QUOTE=tenerista;185025]Моля помагайте. Трябват ми тези гумени фланци, които са от карбуратора към двиг.
Малко скъпо ще ти излезе аз сам имал този проблем до колкото си спомням платих за двата около 170 лв. Ако триябва ще ти кажа едно тел. и ще питаш има ли ги поръчват ли се и всичко там каквото ти трчбва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от wheell Преглед на мнениеА там има ли за xtz supertenere части
Коментар
-
Първоначално публикуван от kara4a Преглед на мнение[Малко скъпо ще ти излезе аз сам имал този проблем до колкото си спомням платих за двата около 170 лв. Ако триябва ще ти кажа едно тел. и ще питаш има ли ги поръчват ли се и всичко там каквото ти трчбва.. След като обиколих София и отвсякъде ме отсвириха се върнах в Ямаха, платих си като поп и готово. Мотора вече е с чисто нови фланци и настроен карбуратор.
Коментар
-
До: Части за Yamaha XT600Z Tenere
Аз също имах проблем с тези фланци.
Гумичките се отлепиха.
Направих си алуминиеви втулки на струга на работа,
в задната част на фланците престъргах стъпалце за да може
да легнат втулките и ги залепих с те4ен метал.
Гумичките залепих за втулките с лепило SUNFIX издържа на температурата, за вибрациите не бях сигурен, затова за по-сигурно стегнах гумичките за втулките със скоби.
Засега съм доволен карам вече 3 години без проблеми.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар