Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaxa xt_600 запалителна свещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaxa xt_600 запалителна свещ

Сега съм с някаква Denso, но не знам модела. Обикновена е, не е iridium , един приятел ми я даде, понеже моята на njk пак обикновена проби, а тая, с която съм в момента вече половин година не работи както трябва.Сега съм решил да взимам иридиум, но не знам модел и също така се колебая между денсо и нжк. Някакви идеи?
    Последно редактирано от viki terzieva; 25-08-12, 16:50. Причина: Правопис

От: Yamaxa xt_600 запалителна свещ

Като влезнеш в магазина за свещи питай продавача за твоя мотор каква трябва да е те винаги имат каталози и там си пише какъв номер е тн.А за иридиум мисля ,че няма смисъл тези свещи са тройно по-скъпи и се слагат на места трудно достъпни за смяна!А дали денсо или нжк все тая пробвай с която не си пробвавал само да ти напомня ,че те са консуматив и се сменят на често!!!
    KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Ето каталога на Денсо:
      http://www.globaldenso.com/cgi-bin/g...c/mc-maker.cgi
      Ето и на NGK:
      http://www.ngksparkplugs.com/part_fi...t.asp?mode=nml

Като видиш парт номера на модела ще видиш в какви свещи предлагат - има иридиеви, платинени, с резистор, без и тн...
      Дали има смисъм от иридиеви или платинени е писано много из форума но общо взето може да очакваш нещо но не чудеса : )

Коментар

Номера на NGK-DPR8EA9(обикновена) и DPR8EIX9(иридиева).Напротив-не съм съгласен! Чудеса можеш да очакваш! Иридиевата наистина е три пъти по-скъпа , но ще забравиш кога за последно си я сменявал! Промяна в работата на мотора няма да има.
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Благодаря, тези дни ще взема една иридиева

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X