Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помощ при свързване на аларма с дистанционно палене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помощ при свързване на аларма с дистанционно палене

Монтирах алармата на моят четиритактов скутер, оказа се обаче че същата има опция за дистанционно палане. Останаха не свързани три кабела оранжев, син и сив.В инструкцията срещу оранжевият кабел пише /positive pole cut of the tab/, срещу синият /positive starting line/ и срещу сивият /engine starting wire/.От тези три кабелела ми става ясно , че сивият трябва да се свърже на стартер .При мен от контактният ключ излизат два кабела. От четенето по формите разбрах , че е нужно и пусково реле, в упътването на алармата не пише за подобно нещо. Моля ако някой се е спречкал с този проблем нека да даде повече разяснение. Иначе другите екстри вече работят.

От: помощ при свързване на аларма с дистанционно палене

Другото как да е, ама скутер за какво ще палиш дистанционно?

Коментар

Другите са да им каже скутера да спре да върти стартера,след като запали.Ти очевидно имаш още поне един ключ/бутон,освен контактния.Реле не ти трябва,но има голяма вероятност да го гониш всеки път,когато го палиш дистанционно(нали е с авт.скорости).
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

По принцип е така но точно на скутера е по безопасно да се сложи тази екстра тъй като няма опасност да е оставен на скорост , а за да тръгне първо трябва някой да му подаде газ ,след което да се свали от централната степенка ,а ако е оставен на наклонената въобще не пали. Сега по въпроса кажете конкретно какво да направя т.е. кой кабел къде да закача а относно ключ/бутона наистина го имам.Благодаря ви за бързата намеса, ще чакам вашите отговори.

Коментар

Айде колеги помагайте оранжевият кабел се свързва ,за кабела който замасява контактния ключ когато е в позиция off, а синият кабел къде отива

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X