Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KAWAZAKI KLX 300 R 2005 ел.стартер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KAWAZAKI KLX 300 R 2005 ел.стартер

Здравейте,
    Нов съм във форума и в офроуда
    Преди две седмици си взех горепосоченият мотоциклет, та въпроса ми е може ли да му се сложи ел. стартер, че тази манивела направо ми скъсва нервите.
    Благодаря за отговорите!

От: KAWAZAKI KLX 300 R 2005 ел.стартер

Батка, не се ли пише KAWASAKI?
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Научи се да го риташ и ще забравиш за стартери. Все пак няма и 300 кубика двигател, хората си ритат 650-ки без да се оплакват. Има си чалъм. И правилно настроен карбуратор. А ако все пак те мързи да риташ - смени мотора.

Коментар

Човекът пита НЕЩО КОНКРЕТНО.Ако знаете му отговорете, а не да пишете неща дето нямат НИЩО ОБЩО с темата.Според мен,това,че някой има повече постове от друг съвсем нищо не означава.За да има стартер,трябва да има място да се зацепва с двигателя.Ако има такова,значи става(ама почти на 100%)няма да има.Това не е като да си вадиш допълнителни уреди примерно.

Коментар

Първоначално публикуван от dobri_sc Преглед на мнение
          Здравейте,
          Нов съм във форума и в офроуда
          Преди две седмици си взех горепосоченият мотоциклет, та въпроса ми е може ли да му се сложи ел. стартер, че тази манивела направо ми скъсва нервите.
          Благодаря за отговорите!
          КLХ 300 мисля че въобще няма със ел.стартер,евентуално нещо да се пригоди от 250 но 1500лв сигурно няма да ти стигнат.

Коментар

Първо е редно да напишеш какви са ти оплакванията относно манивелата . Този мотор оригинално е с центробежен , автоматичен декомпресьор и манивелата се рита без особено големи усилия . А и не забравяй , че все пак е кавасаки - пали като сузуки . Та , ако имаш някакви яки запъвания на манивелата , то най - вероятно имаш проблем , който и със стартер няма да се реши . Ако манивелата се рита нормално , но не пали лесно - тогава прегледай : свещ , въздушен филтър , карбуратор , хлабини на клапаните , центровка на газоразпределението .......

Коментар

Свещта направо я сменяй,нова струва 10-12лв,филтъра задължително го изпираш,ако не си много в час карбуратора по добре да го гледа някой който разбира,същото се отнася и за клапаните и центровката.До преди година имах такъв мотор и още ме е яд че го продадох,пали супер лесно без значение дали е топъл или студен,но все пак всичко зависи и от състоянието на конкретния двигател.Тук http://www.planetklx.org/ ще намериш много полезна информация и съвети за мотора.А манивелата си иска малко чалъм и свикване,ако всичко е наред по мотора риташ леко докато усетиш някакво съпротивление,оставяш я да се върне най до горе и тогава риташ по сериозно.Не знам дали са ти казали но на карбуратора има смукач,едно черно кръгло копче което се дърпа,ползва се само при студен двигател и особено през зимата,през лятото може и без него но определено с него пали много по лесно.Оставяш мотора да поработи малко на смукач докато се постопли и после го буташ навътре,трябва да работи стабилно на ниски обороти когато е топъл.Ако ни дадеш малко повече информация за мотора може да ти помогнем да решиш проблема с манивелата но стартер няма как да му сложиш,просто този двигател не е предвиден да има стартер.Успех и поздравления за избора на мотор,това е супер машина за начинаещи,че и за не чак толкова начинаещи,в оригиналния си вид е малко слабичък този двигател но с малко подобрения става супер.
              Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...

Коментар

Благодаря много за бързите отговори,
                изглежда проблемът в паленето си е при мен, защото по-опитни го палят от първа манивела
                Благодарности и на колегата Warrer и да те попитам за какви подобрения става въпрос, че ми стана интересно

Коментар

Влезни в горепосоченият сайт,ако не знаеш англ. си го пусни на авт. превод и чети.Там са описани всички доработки на мотора за да тръгне по добре.Имай в предвид,че си взел страхотен модел мотор дано състоянието му да е добро.Моя мотор е същият кажи от къде си може да се видиме и да покараме заедно.
                  Кавазаки КЛХ 300 04г
                  Кавазаки КХ 65 04г
                  Опел Астра 94г
                  Мерцедес 124 91г

Коментар

Здравей,
                    наистина има доста интересни неща в този сайт
                    може да покараме някой път
                    ние сме една веце доста голяма дружинка от Перник и главно обикаляме околността - тук има доста добри маршрути

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X