Пиша от името на един приятел мотоциклета е др 650 закупен беше съединител феродовите дискове смени ги момчето отделя си съединителя както трябва но като загрее не може да се кара изопщо преплъзва изфорсира се , как ли не го настроивахме се едно и също ,металните дискове не са сменени възможно ли е да е от това ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
DR 650 съеденител проблем ???
Свий
X
-
От: dr 650 саеденител проблем ???
Абе ти пишеш , ама на това твое писане на човек му се завива свят докато го прочете до края. Грешките изобщо не ги споменавам . Наблегни на часовете по Български език . На неграмотни писания не очаквай грамотна помощ !
-
От: DR 650 съеденител проблем ???
Сигурни ли сте че дисковете са добре наредени и болтовете на касетата са затегнати до краи колкото до металните сикове възможно и от тях да е но защо го прави само като загрее не мога да си обесня а маслото сменяно ли е?
Коментар
-
Благодаря за помощта ,грешката ми беше там ,че не бях затегнал болтовете до края и от там явно е бил проблема,смених и металните дискове че 2 бяха надрани сега всичко е ок. Но имам друго питане задния ми венец се прецака 52 зъба беше, утре ще ми доставят карловски 42 зъба каква ще е разликата в скорост ,разход и други ?
Коментар
-
Благодаря за отговорите ,някои ако може да ми напише разстоянието на свещите колко трябва да им е че имам един инструмент за нагласяне на разстояния и в момента са на 4 мисля 4е 0.04 мм има и 8 има и мисля 1 мм и ако не са както трябва настроени свещите различно ли ще работи двигателя? Доста въпроси задавам но това ми е първото четиритактово ендуро.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар