Здравейте колеги, ще ви помоля за малко помощ защото ми възникна "малък" проблем .... Хондата ми остана без масло защото някой беше забравил да и долее и след един малък преход двигателя прегря затегна и стопи масления сегмент. Проблема е там че буталото ми е ето като това ---> http://www.ebay.com/itm/NEW-Honda-Pi...item27c835019e 102 mm. :O :O Във всички мотомагазини в които се обадих като им кажа Dominator NX ме питат какъв размер сегменти търся и аз като им кажа 101.93 мм. и всички ме отхвърлят с думите не е възможно не си го премерил правилно. Моделът на сегментите както разбрах преди малко е 1020XSU. Звънях в Мото Бум във всички магазини ме отхвърлят с думите не е възможно само в Младост.1 София ми казаха да им се обядя утре звънях в Мото-Литовски във Враца и там ми казаха че не е възможно да е 102 мм. Кажете към кой магазин да се обърна или дали ще мога да ги намеря изобщо във България или кажете някакъв аналог ако някои се досеща. Благодаря ви предварително !!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бутало за Honda Dominator
Свий
X
-
От: Бутало за Honda Dominator
Отхвърлят те защото това не е стандартният размер,то и в самата обява в Ebay си пише че буталото не е стандартен размер,то е вид 200(101.93 милиметра)размер.Не ги разбирам много но може цилиндъра да ти е шлайфан.Ако можеш си поръчай от ebay!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар