Колеги, имам въпрос който се появи преди 1 час когато запалих моторът ми. Появи се теч - пръскане от една фабрична дупчица която се намира на водната помпа отдоло, а когато му подам газ започва по-силно да пръска. Та въпросът ми е някой знае ли каква е повредата, защото съм свалил капачето и за сега се вижда само перката.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с водна помпа на YZ450F
Свий
X
-
От: Проблем с водна помпа на YZ450F
Колега за да отстраниш повредата трябва да смениш семерингите на оста на водната помпа.За да го направиш ще трябва обаче да свалиш манивелата и после целия капак.След това отвиваш внимателно самата перка и вадиш оста избиваш семерингите и поставяш нови на тяхното място.Има една особеност външният семеринг трябва да е с пружинката навън.Огледай и оста защото ако е много наядена дори и с нови семеринги пак ще протече.Успех0878424143
0887424150
-
Да за смяна ти е. Ако искаш да направиш всичко както трябва купуваш нова ос със 2те семеринги и лагер задължително. Монтираш и край. По евтиния вариянт е да купиш нова семеринга и да навиеш малко прожинката й. Ще си решиш проблема за известно време, но пак ще прокапе. Ако нямаш много кинти по добре направи 2рия вариянт. Първия ще ти излезе над 160 лв.
Коментар
-
Оргиналният семеринг и този за 40ст нямат нищо общо.Лично аз не бих сложил семеринг от железарията на такова отговорно място.Поръчах си го навремето от ямаха на цариградско шосе не струваше по спомени повече от 5-6 лв.Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар