Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Технически въпроси за Сузуки ДР 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Технически въпроси за Сузуки ДР 350

извинете но ако някои знае да каже
    на Бочака новия др отначало като запали работи добре но след много кратко започва да прекъсва и патка през ауспуха
    карборатора го е почистил и се кълне че всичко му е наред све6та също
    тои мисли че нещо запалването се е прецакало иска да сменя кутията според мен може би датчика се е попрецакал нещо
    някои ако има идеи и решения да казва

Значи точно с такъв проблем се бях сблъскал, но с Ямаха. Датчика можете да го проверите с мултицет дори и да не знаете заводските данни. Пиши малко по-подробно за проблема: на студен двигател ли работи добре или без значение студен топъл при запалване работи добре, а след малко прекъсва? Ако мога ще помоган със съвети и насоки(занимавам се с електроника, а в момента съм със счупен крак и имам доста свободно време)

Коментар

при твоя какъв се оказа проблема

Коментар

Да не би свещта да е друго число или да не е за този модел? От там нататък не смея да предполагам, че ми настръхва косата.
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Ivo_xt

Местожителство: София

Myxt - ти ли си?

Коментар

Бочака каза че всичко възможно бил проверил и било ок само в електрониката се съмнява и сега иска да сваля тая от моя др да пробва с нея как ще върви ама на мене хич не ми се правят такива експерименти

Коментар

Митков, при мене се оказа точно електрониката. Не се притеснявай да я смените за пробите. Ако внимавате при свързването няма нищо страшно. Между другото еднакви ли са моторите?
              А за датчика:
              1. Премерете какво е съпротивлението на бобинката при студен двигател.
              2. Запалете двигателя го загрейте
              3. Проверете отново съпротивлението при загрят двигател и докато работи още добре
              4. Когато започне да прекъсва и пука отново премерете бобинката.
              Ако не те притеснявам ми прати данните от трите измервания.

За Туфлек:
              Аз съм бате кой друг е такъв карък да счупи крак още преди да е покарал машинката след ремонта

Коментар

мотора пали и работи нормално на низки и даже и на леко повишени когато се повишат малко повече започва да прекъсва след което отказва да държи и празен ход

Коментар

Шум В двигателя на ДР 350

Здравейте колеги имам проблем с моето др-че чува се шум в областа на цилиндара при по големи обороти .Мотора има тяга но малко трудно пали не съм отварял до сега ДР 350 затова се допитах до вас благодаря предварително ако има отговори skype:dakodakof

Коментар

До: технически въпрос за др 350

Колега аз имах същия проблем смени си свещта прочети кое ти е горивното число и би трябвало да се оправи поне при мен беше така

Коментар

Горивно число ???

Коментар

Първоначално публикуван от dakodakof Преглед на мнение
                        Колега аз имах същия проблем смени си свещта прочети кое ти е горивното число и би трябвало да се оправи поне при мен беше така
                        изминали са почти 5 години,сигурно го е оправил вече
                        на сушата и град помага

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X