Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha WR - TPS, ACV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha WR - TPS, ACV

Дълго ме е мъчил въпроса защо Ямаха правят YZ който тук-там някой може да кара, и WR който всеки отпушва да върви повече.

Освен стандартните модификацих да се получи моторетка за каране (сива жица, ауспух, филтър и шнорхели, ограничител на газта, онова за картерните + JD Kit),
    на WR-a бях пренебрегнал - throttle positioning censor и air cut valve.

Скоро отскубнах едното, и обърнах мембраната на другото + запушване на дупката за вакуум.

От тогава карам по-усмихнат. Няма ги прекъсванията с малко газ, добре реагира и се понамали разхода.

Дали тези двете са недомислица, или просто не работят като започне да се преправя WR-a.
    Някой има ли подобни наблюдения?

От: Yamaha WR - TPS, ACV

Аз съм с YZF и също имам throttle positioning sensor, който реално като го откача усещам загуба на мощност. Прекъсване имам и аз при постоянна газ, но като гледам с какви жиглиори съм се чудя как въобще мога да го карам. Сега чакам новите и ще видя резултата. При откачен сензор се активира предварително зареден 2D режим(мапинг), което изисква перфектна настройка на карбурацията. Поне при мен явно съм го взел със някакви зимни жиглиори и като откача сензора е ужас... Иначе въпросният сензор понякога се прецаква, а в мануала има подробно описано как да се провери дали работи и как да се настрои( само един мултицет ти трябва). Поздрави!
    09 YZ290F Athena BB

Коментар

Стана ми интересно. Ако си от СФ дай жокер какво и как си подобрил. Моя е 400...
      WR400-in-in-in...
      LZ1RAO

Коментар

Все ми се струва, че карането не зависи от мотора а от водача. Това, че някой не може да кара YZ не значи, че мотора е насочен за 1-2% от потребителите. Относно преправяниците....... си мисля, че имате проблем с мотоциклетите, не с производител/конструктор....
        EXC TPI 2019

Коментар

Колега, дай малко повече инфо за модификациите, моля

Коментар

Първоначално публикуван от martobg Преглед на мнение
            Колега, дай малко повече инфо за модификациите, моля
            http://www.pegmonkey.com/node/1034

Мисля че го имаше и във форума тука описано.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X