Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Кавазаки КЛ650

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Кавазаки КЛ650

Имам следния проблем на Кавазакито кл650 . Връща ми масло във филтърната кутия най-вероятно през одушника...Мотора вървеше идеално , докато почна да пали трудно на загрял и на едно каране последното ми излизане с него, почна да се спъва изведнъж и спрях той работи треперещо и почна да пуши бяло. и го загазих и видях как прави локва от масло на тревата.. Отбутах го до вкъщи и като го разглобих изтече масло от филтърната кутия. Запалих го без филтърни кутии без гърне без нищо и заработи
    перфектно. измих кутията, изсуших я 2 дни и го сглобих, запали и заработи перфектно. Маслото преди му беше в повече даже и на пачи крак беше пълно. Източих го маслото до средата на прозорчето при чистенето на филтърната кутия и сглабянето и след като заработи реших да покарам. Запалих го заработи екстра позагрях го на място малко , след това го загасих облякох си екипа и го запалих пак,малко трудно запали щото е топъл и не иска много да пали,но покарах 500-800 метра върнах се попогледнах го да не тече масло от някъде сичко е ок. Ама пак не иска да запали топъл и се отказах викам свеща е щом студен пали перфектно а топъл едвам едвам. Днес смених свеща запалих го трудно и като запали почна да работи малко странно треперещо качване на обороти и пиши черно ама не много. и пак локва под мотора и се отказах. Кажете какво може да му е.. Имам и друг проблем. И днес го направи. Когато го палех запали и се включи сам на скорост и потегли.. Е така от вибрациите при форс на място го направи 2-3 пъти вече. Благодаря ви за търпеливото четене на некадърно написания ми текст и надявам се да помогнете . Благодаря предварително !

От: Колеги моля ви за спешна ПОМОЩ!

Колеги,сутринта запалих мотора, запали супер и след няколко секунди го загасих, маслото потече от филтъра,та взех махнах го маркуча на отдушника от филтъра и го запалих, като му дам леко газ почва да тече оттам масло стабилно като фонтан....

Коментар

Колеги , 130 прегледа и никой не знае ? Моля ви помогнете ми!

Коментар

Re: Колеги моля ви за спешна ПОМОЩ!

Предполагам повишено картерно налягане. Неплътност във сегментите или от друго място издиша към картера.
        Може да се погледне и маслоуловителя. В момента мануала не ми е под ръка за да видя каква му беше конструкцията.
        A Lone Rider

Коментар

Явно имаш сериозен проблем с мотора , никой не може да ти постави точна диагноза , без да види и чуе как работи мотора. Може някой "майстор" да си е забравил ръцете в двигателя.
          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Иска доктор .

Коментар

От: Проблем с Кавазаки КЛ650

Заглавия "СПЕШНА ПОМОЩ" и подобни са запазени за истински спешни случаи при застрашени здраве, живот и/или по-значимо критически важно имущество.

Злоупотребата със заглавия "ПОМОЩ", "ПОМОГНЕТЕ" и подобни за щяло и нещяло с единствената цел да се получат повече прегледи на страницата няма да ви докарат далеч в този форум.

А от описаното - при цялата торба възможни проблеми които могат да докарат до плюене на масло във филтърната кутия - веселото приключение с мотора който тръгва сам ми мирише на прекалено гъсто двигателно масло (което може да докара и до другите приключения), с което неволно се преоткрива принципа на автоматичната скоростна кутия. И като цяло - май трябва да започнете от маслото. Какво е, от кога е, и т.н.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X