Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki DR 250 прекъсва във високите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki DR 250 прекъсва във високите

Привет колеги, искам да споделя един проблем карам др 250 94г. имам много гадно прекъсване във високите обороти, какво ли несъм правил ниво, болта за сместа, центровката е точна, свещи но.......... прекъсва и това е. Все едно има "прекъсвач" както на колите. Ако имате съвет ще се радвам да споделите.

Поздрави!

От: Suzuki DR 250 прекъсва във високите

Първоначално публикуван от lenovec Преглед на мнение
    Привет колеги, искам да споделя един проблем карам др 250 94г. имам много гадно прекъсване във високите обороти, какво ли несъм правил ниво, болта за сместа, центровката е точна, свещи но.......... прекъсва и това е. Все едно има "прекъсвач" както на колите. Ако имате съвет ще се радвам да споделите.

Поздрави!
    Колега, мотора си има прекъсвач като стигне критичните... Ако го караш до тях- недей вече

Поздрави!
    Yamaha WR 200

Коментар

Re: Suzuki DR 250 прекъсва във високите

Добре дори и да е така, като тръгвам плавно пак има прекъсване и бяс ме хваща. Колко трябва да е развит винта за сместа, от пълно завиване и нивото на поплавъка, мисля че там е проблема, гледам тук един каталог на този винт, трябва да има О пръстенче, което незнайно защо при мен липсва.

Коментар

Провери дали не ти смуче въздух от някое уплътнение.
        Some call it a hobby, we call it a way of life!
        Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Ако беше от поплавъка щеше да ти заглъхва, не само да прекъсва. Виж си най-добре и инсталацията щом е като прекъсване от прекъсвач. На свободна прави ли го?
          Кольо Динев

Коментар

Колега след като няма гумен о-пръстен на иглата(а трябва да има ) веднага намирай такъв който става и ще отвиеш около 2 оборота.Имам впредвит като леко затегнеш иглата и след това отвиваш 2 оборота и пробваш.И после си Взимаш отверка и отиваш да тестваш и така ще стане но си иска проби.
            0878424143
            0887424150

Коментар

Не знам защо се хващате за този " винт за сместа " като удавник за сламка . От него най - малко можеш да очакваш симптомите , които имаш . Завит до край , отвит до край , ако искаш даже го махни на цяло - двигателят никога няма да прекъсва във високите обороти .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                Не знам защо се хващате за този " винт за сместа " като удавник за сламка . От него най - малко можеш да очакваш симптомите , които имаш . Завит до край , отвит до край , ако искаш даже го махни на цяло - двигателят никога няма да прекъсва във високите обороти .
                +1 Този винт е само за по лесно палене и главно за реглажа на празния ход, виж както колегата по горе ти каза някой кабел да не се допира до рамата или корпуса на вдигателя.
                0 8 76 36 8 542

Коментар

Възможно е да имаш кофти маса някъде, прегледай си инсталацията дали контактуват добре контактите и изводите които са закачени към маса/рамката .
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Re: От: Suzuki DR 250 прекъсва във високите

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
                    +1 Този винт е само за по лесно палене и главно за реглажа на празния ход, виж както колегата по горе ти каза някой кабел да не се допира до рамата или корпуса на вдигателя.
                    Има нещо вярно изчистих въздушния филтър, и заспа моторетката, иначе онзи болт за сместа ми е някаде около два оборота развит, но сега на празен ход има едно прескачане такова, трябва да го развия още. Интересното беше че филтъра не беше видимо замърсен е верно падна малко прахоляк но да видим.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X