Колеги ,някои може ли да ми каже от къде да си намеря лепенки за табелите за номерата отпред и страничните, мотора е Кавазаки КХ450ф 2006г.Другите си ги купих, обаче такива никъде не намерих .Искам да са цели тапети със номерата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЛЕПЕНКИ
Свий
X
-
От: ЛЕПЕНКИ
ebay.com Има всякакви графики за всякакви мотори но са скъпи . Друг вариант е ако имаш елементарни познания по corel draw . Си правиш само номерата или цял тапет с номерата но в този случай по трудно се облепя . Аз последно печатах за 30лв/1кв.м. на тяхно фолио с рязане и ламиниране. Ако решиш да си ги правиш сам , моят съвет е направи си само номерата и ги залепи при добре изчистени кори при температура над 25градуса и хвани някоя мацка да ти ги лакира по ръбовете с безцветен лак за 5 минути да не ги разлепя водоструйката. Не знам колко ще държи лака но на стария мотор лепенките изкараха повече от година без да мръднат но си го миех самичък
. Ако решиш да правиш цели тапети си свали шаблони на корите върху някаква хартия . След това ги сканирай на скенер така ще си има шаблони с точните размери след което си ги очертаваш повторно с около 2 пръста от всяка страна за да може да обърнеш тапета да залепне и от задната страна за да не се разлепят лесно. Успех
-
Благодаря за вариантите колеги,но ми се иска хубави тапети понеже корите са поожулени и за това, а само номера ако бяха лесна работа .Тези в ebay ги гледах но става сложна там,то поръчки то чакне.Мисълта ми е ако някои има налични или може да ми достави.
Коментар
-
Аз също си поръчах в рекламна къща. От нета намерих снимка на мотора в оригинални му вид и я занесох в рекламната къща. Казах искам това и това в същия вариант и ми го направиха. Стана перфектно. Естествено след няколко карания в гората вече се поожулиха, но това е част от играта. Успех!
Коментар
-
Провери stiker.eu, марката е изпитана. Колегата има доста лепенки и стикери за мотори, а и прави много неща по поръчка, така че съм сигурен, че ще ти свърши работаSUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнениеЯ кажи какво искаш г/д може ли да си го направиш на някоя програма или някак си да покажеш картинка и да ми пратиш файла, аз ще се погрижа да дойди до теб!
Коментар
-
Първоначално публикуван от tsani Преглед на мнениеГоре-долу за това става на въпрос ,тази снимка е от ebay, [ATTACH=CONFIG]443602[/ATTACH]
Добре изглежда и дизайна е доста лесене . Кажи и кой номер искаш ще се опитам да ти ги надраскам до края на седмицата на corel draw само трябва да има къде да си ги разпечаташ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар