Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със зареждане на yamaha xt 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със зареждане на yamaha xt 600

Здр имам следния проблем с мотора : Значи както си карах мотора реших да пусна фара и тои угасна след като угасна се чуваше леко жужене от към кабела на свеща извадих го и видях че постояяно хварля искри след това се прибрах заредих акомулатора и нещата се оправиха уш де сега като запаля мотора и пусна фара след като сам заредил акомулатора виждам как зелената лампичка за неутрална намаля интензитета на светлината си и по това садя че няма зареждане понеже съм купил мотора зимата и несам го карал досега несъм забелязал че няма зареждане а гледам че две от жичките излизащи от двигателя не са сварзани никаде бяха изолирани а също така има и 2 от релето откачени и 1 от cdi (комутатор мисля че му се вика още) и сега незнам каде да ги сваржа ако може помощ или поне схема мотора е от 91-92 година само с манивела

От: Проблем с зареждане на yamaha xt 600

Щом са откачени толкова много жици ,значи работата е нагласена още когато си взел мотора . Някой "майстор" си е свършил добре работата. Причините за незареждане са дискутирани многократно и са ТРИ на брой : неизправна звезда , реле или връзките между тях .

Коментар

Акомулатора пада предимно когато мотора е с вклучен фар. Все пак ако някои има схема или знае каде се вразват кабелите да сподели

Коментар

Естествено , че ще пада предимно когато е на фар . Преди да свържеш кабелите трябва да премериш с уред няколко неща(щом не ти е оригинална ел . инсталацията ) , за да не останеш приятно изненадан после . Има доста теми за това - потърси и ще намериш. Ако не си сигурен в уменията и знанията си , по-добре прочети първо или потърси квалифицирана помощ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X