Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте мнение за метални маслени филтри

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайте мнение за метални маслени филтри

Чудя се дали да взема за Бетата метални маслени филтри- спрял съм се на марка Filtron. Дайте мнение за плюсовете и минусите. Някой кара ли с такива ?
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

От: Дайте мнение за метални маслени филтри

Ей как гледаш да оставиш магазините без работа, с тази тема.

Ако е хубав метален филтър според мен си заслужава. Миеш и караш. Задържа колкото хартиения, та може и повече. Мрежата е изчислена да задържа частици с микрони, колкото на хартиения. Та май е въпрос на избор.

Аз за сега съм с хартиен, че не ми се занимава да мия.

Коментар

Аз карах с метален 3-4 години и продължават да карат с него и до днес.
      За мен няма по-добро решение, как ме е яд, че няма за КТМ-а ми.

Дори не се замисляй, купувай ги веднага, за едно лято са се изплатили и надплатили, освен че са и по-добри във филтрацията.

Коментар

Не съм запознат по въпроса но ми се струва , че хартиените би трябвало да филтрират по добре.Някой някъде да е чел или чул нещо по въпроса да сподели защо металните са по добри.Лично аз си карам от как се помня с метални филтри и съм се замислил противно на Влади да се обзаведа с хартиени.
        Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Следното съм го чел, нямам реални доказателства или опит. Води се, че хартиените работат най-добре, когато температурата на маслото се покачи. Демек при студен двигател има вероятност да пропуснат по-големи частици. Металния работи през цялото време по един и същи начин. В хартиения е възможно някъде да са по-големи фракциите, на друго място по-малки, демек не е перфектно равномерен/еднакъв като металния. От това, което бях чел реших да си взема на scotts, като имаше най-много положителни отзиви на база изпълнение, качество и степен на филтрация. Мисля, че цената му беше $69. Понеже дори още не съм палил моя мотор, все още не съм си взел, но при първа възможност ще си взема след 1-2 смени на маслото. П.С. Имаше и филтри, които бяха и по-евтини и дори идват с капак(тУнинг). За моят мотор се иска всяка следваща смяна на масло, смяна на филтър. Със метален бих го свалял всеки път, измивам с разтворител/бензин, продухвам с въздух и е като нов..... Поздрави!
          09 YZ290F Athena BB

Коментар

Хартиените може да пуснат някоя по-едра частица, докато металните винаги си ги пускат равномерно.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
              За мен няма по-добро решение, как ме е яд, че няма за КТМ-а ми.
              .
              Тук май имат .... http://www.scottsperformance.com/pro...ype=3&Bike=Ktm

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                Ехааа, мерси, веднага ще си поръчам един, че и директно до България шипват.

Коментар

Няма нищо по-хубаво от метален филтър.

Няма нищо по-лошо от метален филтър.

Първото - когато е читав (като скотс например).
                  Второто - когато е китайски от ибей за десет зелени.

Круши с круши - марков метален е по-добре от марков хартиен.

Някои марки ненапразно си ползват поначало метални
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Тези и аз ги гледах, ама доставката е колкото филтъра .
                    Чинела, ако поръчваш, може ли да обединим по някакъв начин доставката на 2 филтъра. Едн за КТМ + един за ВР. Или най-добре ако може да направим една групова поръчка

Коментар

Ето конкретно на какво съм се спрял, но знам ли дали е читав ? :
                      http://www.ironpony.com/ironponydire...IRT%20PRODUCTS

Коментар

Първоначално публикуван от hafte Преглед на мнение
                        Тези и аз ги гледах, ама доставката е колкото филтъра .
                        Чинела, ако поръчваш, може ли да обединим по някакъв начин доставката на 2 филтъра. Едн за КТМ + един за ВР. Или най-добре ако може да направим една групова поръчка
                        Съгласен, хайде в понеделник да се видим и ще направя поръчката тогава.

Коментар

Ами то не знам, за виждане, че сме далече.
                          Иначе може да дадеш един сайп да се разберем в понеделник :-) къде и колко да пратя за комбинирана доставка .

Коментар

Как разбра че сте далече с Чинела не го гледай него ,че се подвизава по Дупница наш човек си е.
                            Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Да разбрахме се.
                              Света е малък . Оказа се че живее на 100 м. от моята работа.
                              Останал съм с грешно впечатление от форума, но пак в него пише, че е от София , ама кой да чете.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X