Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прилагал ли е някой подобна идея-LPG на мотоциклет!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Прилагал ли е някой подобна идея-LPG на мотоциклет!

Дори се продават такива изправители без подгрев. Но са по-скъпи от обикновените.

Коментар

Между другото,да не отварям нова тема,Ivan_J - 'градски' си ми,кажи някой сервиз където за сносни пари да си подменя ролките(не знам дали трябва?) и ремъка,че малко като го назоря почва да просвирва ремъка.Дай ми адрес някакъв,ако знаеш и цена като ориентир(части+труд) - още по-добре!
      Последно редактирано от bon40; 26-03-12, 14:01. Причина: допълване

Коментар

Намерих в нета още една снимка на въпросния мотор,за съжаление не мога да дам повече информация засега понеже съм изгубил координатите на собственика но случайно ако се видим някъде ще го питам за подробности.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:o633250985749375000.jpg
Прегледи:1
Размер:70.0 КБ
ID:5359185

Коментар

Виждам, че моторът е с ловешка регистрация, а му приличаше да е с габровска... Ако имахме метанстанция в града, щяхте да видите вие, какво ще измислим!

Коментар

Първоначално публикуван от popov308 Преглед на мнение
            Виждам, че моторът е с ловешка регистрация, а му приличаше да е с габровска... Ако имахме метанстанция в града, щяхте да видите вие, какво ще измислим!
            Да направите,какво да направите!?? Мотор с кош,а в коша бутилките за метана!! Разбира се,бутилките отдолу,за да може да се возят двама в коша!!
            088пет722пет99
            http://www.hydropompi.com/

Коментар

В Габрово има метанстанция.

Коментар

Първоначално публикуван от hellmachine Преглед на мнение
                Ето снимка на Хонда-та
                Този мотор ако не се лъжа съм го виждал на пр."Шипка" преди Габрово преди около две години и останах изненадан!!!

Коментар

координатите на собственика.
                  Собственика на CX-а, се казва Георги от гр. Ловеч - по известен сред рокерите като ''Хяца''. Доколкото аз съм запознат с мотора, то той е газифициран преди поне 8-9години, а може и повече да е. Приблизително преди толкова години, тъкмо беше му превъртял 100-те хиляди на километража, със сменена само ангренажна верига, а до ден днешен вече не смея да предположа брояча на км. като не пропуска мото-събор никъде. Бутилките са свързани последователно, а мотора гори 7-8л/100км газ.
                  Преди 15-на години бяхме направили едно Аво на газ, като на мястото на фара бяхме захванали туристическа 5-литрова бутилка, навита медна тръба около цилиндъра (защото, като беше пълна бутилката и се плисне газта, мотора се давеше, а ползвахме газовата фаза) и маркуч директно в карбуратора през ф. кутия. Карането се извършваше по следния начин - отвива се съвсем малко кранчето на бутилката, риташ, пали, като тръгне вече, регулирахме в движение подаването на газта. Трябва малко чалъм, докато се синхронизират движенията на двете ръце. Авото гореше на дълго около 3л/100км газ. През годините бях си направил един Шадоу на газ, но бутилката (10л.) я вързвах с ластици на задната седалка и беше и опасно и грозно - покарах го малко така, после развалих уредбата и го продадох.

пп Имам някъде снимка на Авото, но трябва да я издиря и ще я кача.
                  Gas Gas ec 250

Коментар

На територията на гр.Кюстендил има един колега, който е председател на МК "Осоговски ездачи". Всички го знаят, като "Колушан". Е точно този колега преди повече от три години направи един чопър с двигател от Хонда и АГУ.Аз лично съм виждал въпросния мотор и съм го чул как работи. Доколкото зная, колегата все още обикаля по мото съборите с него. Ако някой прояви интерес, мога да му намеря телефон за връзка с "Колушан"
                    P.S.Ето в тази тема http://forum.moto-zone.bg/index.php?...3003;topicseen
                    има снимки на въпросния мотор, пост №68
                    Последно редактирано от Helik; 26-03-12, 21:53.
                    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

На Бачково на 22.03 2009 видях интересен CBR600.
                      Прикачени файлове

Коментар

Жалко,че в дискусията не се включва някои,които има такава направена машина!За да онагледи,с снимки или пък схеми,кое как е направил.Би,било много полезно,ако обясни : 'ето,така го направих','но,след доработка се оказа,че така е по-добре' и т.н.Ще е доста интересно,пък и полезно за съфорумците,след като има доста хора на който им е минавала подобна идея през главата!Също,има и колеги който са на 'ти' с газовите уредби,те пък могат да се включат с мнения и препоръки,относно обезопасяването на ГУ и по-доброто сработване с двигателя!

Коментар

Започнах да слагам газова уредба на СуперТенерето си, но се обади купувач и го взе.
                          Остана ми уредбата и ако има някой мераклия мога да му я продам. Става и за други мотори.
                          Рециклирам изпарител с малки размери, маркучи с тройници за антифриза, маркучи с тройници за газта, всмукателни колектори с навити на тях щуцери.
                          Системата съм я направил така, че след сглобяване на мотора отвън не си личи че я има.
                          Мога да предложа и монтаж.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X