Здравейтеколеги.От една седмица имам Kawasaki KLR 650 и още го резучавам.Когато го запаля на свободна скорост ми светят лампата на свободната и лампата на водата,когато включа на скорост гаснат и 2-те.Мислех за датчик ,но когато откача и двата датчика пак свети водата.Свалях таблото но към двете крушки отиват различни кабели-мислех че опират и прехвърля ток от единия към другия -но не.Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да сподели или да даде съвет.Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лампа на водата на Kawasaki 650
Свий
X
-
От: Лампа на водата на Kawasaki 650
И аз съм с новозакупен KLR 650 - от края на октомври.Попрочетох това-онова за него.Доколкото разбрах при подаване на контакт контролната лампа на охлаждането трябва да свети, за да е сигурен водачът, че крушката е изправна.
-
Първоначално публикуван от w_popov Преглед на мнениеИ аз съм с новозакупен KLR 650 - от края на октомври.Попрочетох това-онова за него.Доколкото разбрах при подаване на контакт контролната лампа на охлаждането трябва да свети, за да е сигурен водачът, че крушката е изправна.Yamaha WR 200
Коментар
-
Тук грешиш . Нивомер няма в разширителния съд. Ако имаше такъв , то лампата нямаше въобще да изгасне. На мотора нищо му няма. Такова му е устройството - прави проверка на важна лампа - в случая за температурата на водата ( за масло няма) .
Коментар
-
Първоначално публикуван от w_popov Преглед на мнениеИ аз съм с новозакупен KLR 650 - от края на октомври.Попрочетох това-онова за него.Доколкото разбрах при подаване на контакт контролната лампа на охлаждането трябва да свети, за да е сигурен водачът, че крушката е изправна.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vesko71 Преглед на мнениеКолега,когато запалиш,твоята крушка гасне ли?
Коментар
-
Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнениеМоже, не знам. На моя мотор му светва лампата за маслото, само когато е на неутрална и когато нивото падне под половината на казанчето.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнениеС какъв мотор си ? Според мен лампата за маслото трябва да ти светне даже и в движение , на скорост .
Поздрави!Yamaha WR 200
Коментар
-
Първоначално публикуван от w_popov Преглед на мнениеДа, крушката угасва и светва отново при повишена температура на охлаждащата течност.
Коментар
-
Така и трябва да бъде.Когато мотоциклетът е на неутрална скорост лампата винаги трябва да свети.Когато мотоциклетът е включен на скорост лампата не трябва да свети, освен ако температурата на охлаждащата течност не се повиши до критична стойност.
Коментар
-
Първоначално публикуван от w_popov Преглед на мнениеТака и трябва да бъде.Когато мотоциклетът е на неутрална скорост лампата винаги трябва да свети.Когато мотоциклетът е включен на скорост лампата не трябва да свети, освен ако температурата на охлаждащата течност не се повиши до критична стойност.
Коментар
-
Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнениеЩе свети на 4тактовите. Моя е 125 2Т и има разделно и затова.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнениеПри ДТ на ямаха свети на свободна и като включиш на скорост изгасваYamaha WR 200
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар