Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карбуратор за Сузуки др 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Карбуратор за Сузуки др 200

Здравейте колеги, нов съм в сайта и искам да ви помоля за информация.
    Наскоро си купих мотор Сузуки ДР 200, но няма карбуратор.
    Всичко по него е ок, разглобил съм го на парченца и правя подобрения, но от известно време търся карбуратор и не мога да намеря.
    Ако някой продава или знае къде да намеря, моля да да ми пише.
    Благодаря предварително.
    Последно редактирано от Chinela; 31-01-12, 15:12. Причина: Ужасен правопис.

От: карбуратор за сузуки др 200

Виж си модела на карбуратора и погледни на какви други мотори се монтира, така ще имаш по-голям шанс.
    Кольо Динев

Коментар

Виш тук някой от тези маноали да ли щети помогнат.Също добре ще е да напишеш коя година е мотора.http://www.manualedereparatie.info/c...ii/suzuki.html
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Това http://motobg.net/zcart/index.php?ma...ort=20a&page=2 не е най-доброто решение ,но е най- евтиния вариант и възможност да си караш мотора докато си намериш оригинален
        Аз също съм се замислил дали да не пробвам тоя вариант,защото ми е спукана мембраната на моя карбуратор,а нова струва 180лв.
        Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Здравей, колега. И аз съм нов във форума и преди няколко дни си купих Сузуки ДР-200, но карбуратора ми се вижда доста странен и е направен сас спортен филтър.Ти успя ли да си намериш карбУратор или още търсиш.

Коментар

Каталози на SUZUKI всички модели с възможност за доставка на части от тях. Колега погледни този саит и виш дали не можеш да си намериш карбуратор .

Коментар

Здравеи колега.Порових се по форума и открих този саит за намиране на части за Сузуки и ти го качвам да потарсиш карбуратор.Дано да сам ти полезен и благодаря на колегата които го е качил.Успех.Каталози на SUZUKI всички модели с възможност за доставка на части от тях.

Коментар

От: Карбуратор за Сузуки др 200

здравей колега.не см сигурен но мисля е карбуратора за този мотор сузуки др 200 е Mikuni BST31 ако намери такав предполагам е е оргиналния надявам се да помогна. успех с трсенето.

Коментар

Друг вариант е да се свържеш с предсравителите на scoot те са едни китаичета имитация на др 200 но са по лиценз на сузуки и с карборатори микуни ако си с здрави нерви може да си намериш карборатор аз от една седмица чакам да ми пратят едно бутало

Коментар

Колега,ако можеш да ми пратиш линка на сайта по койти си порачал частите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X