Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Става ли за ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Става ли за ендуро

Здр. колеги ,ще си купувам навигация за мотора но ме интересува каква точно да е.Става въпрос за ендуро каране по състезания.Спрял съм се на Garmin e Trex 10,искам да знам ще върши ли работа ,ако не даите предложения на цени до 300лв.Извинявам се че пиша тук но никъде не открих информация с какви ГПСи се кара на ендуро шампионата и да не взема някои които да не става за тази цел .Благодаря ви.

От: Става ли за ендуро

За мен най-добрият GPS за off road си остава Garmin 76 CX. С него върви и програмата Map Source, която е перфектна за този вид работа !
    Ако го няма, че напоследък трудно се намира този модел, става и 60 CX или 60 CSX, но те имат антена, която не е твърде подходяща за мотор.
    Надявам се, да съм ти бил полезен !

Успех в покупката !
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Garmin 60 CSX.

Коментар

Много полезна информация ,мерси много

Коментар

I.eo 5-6 ГПС-а потрошени сега имаме 2 бр. Garmin 76 CX и нямат грижи до момента. Малко им е дребен екрана и трябва да спирам, за да видя накъде да карам, но това е проблем само в състезателно темпо.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X