Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде да търся части за husqvarna?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде да търся части за husqvarna?

искам да преработя husky te 350 на 410 и ще ми трябва бутало сегменти биела и гарнитура .дайте някоя идея

До: Къде да търся части за husqvarna?

Аз знам къде се продават и правят и ремонти на хускварна,ама как да го обясня като не знам адрес.Ще пробвам:отиваш на военна рампа идвайки от надлез надежда минаваш първото къстовище и след него завиваш по една пряка надясно.На ъгъла и има множество табели на различни предприятия.Караш направо до едно т-образно кръстовище.Точно над него има дебели тръби на топлофикация(по това ще го познаеш).Базата е на това къстовище на ъгъла.спираш и търсиш табела хускварна.Не мога по-точно да го опиша,не знам и нито едно име на улица в района.
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

искам да преработя husky te 350 на 410 и ще ми трябва бутало сегменти биела и гарнитура .дайте някоя идея
      .....Разбирам ентусиазма ти ..но..по добре не се захващай..с такива неща..освен ако не са скапани и без това тези части на твоето "те" 350
      ..проучи предварително нещата дали стават.
      -между другото -не е лоша идея да звъннеш и на -данчо -от магазини ендуро..доколкото разбрах станал е дилър на моторите хускварна ..и то през zupin доколкото разбрах ..така че няма да е трудно да се доставят нещата предполагам..

Коментар

Благодаря за информацията!Старите чаркове са скапани така че трябва да ги сменям и по добре направо да го правя 410 а хъскитата са много удобни за промени и за това ги харесвам.Всички от 90та до 98 год.и от350 до 610 са напьлно идентични.Аз имах преди този тс 610 който беше тунингован за супермото просто сьс по голямо бутало.

Коментар

за всички бутала за четиритактови-Huskvarna 510
          ,610cc,Yamaha XL може да ги намерите на 0878 835796

Коментар

Части за Хусварна ???

Здравейте коелеги искам да попитам от каде мога да набавя части за този вид мотор , един приятел си взе такъв и се оказа че не може да му намери части след като го разглоби . Ще съм благодарен на всякаква информация . Ако може някои да ми каже каде има магазини за резервни части на тези машинки дори и в чужбина да е
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

До: Части за Хусварна ???

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E2%E0%F0%ED%E0
              MG RACING

Коментар

Търся колянов вал или иглен лагер за husqvarna te 610 '96г.
                Ако имате някаква информация ......

Коментар

От: Къде да търся части за husqvarna?

Я да подновЯ темата и ако някоЙ има телефони за части за Хускварна да пише. По-горе цитираният телефон, нямат в наличност. Или поне чакам от 2 месеца, а сезона наближава
                  Последно редактирано от viki terzieva; 01-04-11, 21:18. Причина: Моля, използвайте главни букви!

Коментар

От: До: Къде да търся части за husqvarna?

Обади се
                    0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев

Коментар

Колега nikomotor1, мерси за телефоните. Аз тъкмо днес си взех буталото, което беше поръчано от Благоевград. Но съм си записал и тези телфони.

Коментар

Ако не става дума за нещо супер спешно, Явор-Вромоса доставя всички оригинални чарколяци по каталог (координатите му ги има на сто места из форума, или www.vromos.com). Като се изчака и друга поръчка, за да се комбинира доставката, транспортът става незначително перо в цената. На мен с изчакването на "ортак" частите ми пристигнаха за около месец след първия контакт с Явор. Без изчакване сигурно би отнело 10-15 дена.
                        Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

От: До: Къде да търся части за husqvarna?

Първоначално публикуван от nikomotor1 Преглед на мнение
                          Обади се
                          акуална ли е информацията от темата,колега
                          HUSGVARNA 630 SMR
                          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X