Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki DR 125 Проблем !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki DR 125 Проблем !!!

Нов съм във форума и се извинявам за невежеството ми. Проблема ми е следния: Когато карам мотора и по някое време той почва да заглъхва и да му падат оборотите и изгасва, след това като се пробвам да го запаля не може да запали. Да подчертая с почти чисто нова свещ е на 2-3 месеца. Едни хора ми казаха,че е възможно да е от карбуратора и че трябва да се изчисти. Възможно ли е в това да е проблема и ако може да дадете някакви идеи в какво друго може да се крие и след това да действам.

От: Suzuki DR 125 Проблем !!!

Първо провери ,тече ли гориво от кранчето на резервоара , веднага след като загасне , и как тече , нормално или много слабо. Ако не тече , е възможно да е запушено , или през отдушника на капачката на резервоара , да не влиза въздух и да се получава вакум , отвиваш я , и пробваш. А в зависимост къде и как караш мотора , и как го миеш , трябва да чистиш карбуратора , по-често или 2-3 пъти в годината.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Ако имаш наистина проблеми с карбуратора човека които може да помогне Митко от Троян 0888971624.Надявам се че сам бил полезен .ПОЗДРАВИ.

Коментар

Извинете ме за закъснелия отговор, но от доста време не съм влизал. Оказа се, че проблема е в иглата на поплавака! Иначе благодаря за оказаната помощ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X