Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с тока - YAMAHA ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с тока - YAMAHA ??

Здравейте, вчера на yz250f - чето ми се загуби тока. Разпърчосахме жиците.. Искам да попитам възможно ли е с мултицет да се замери дали някоя намотка на звездата не е прекъсната и как по точно, защото има 6 извода на звездата? Ние премерихме дали има връзка на горна и долна жица но на 2 съседни не дава, както и да се замерват. Също ме интересува защо са 6те извода? Случайно да има за фар или стоп? Благодаря ви..

От: Проблеми с тока - YAMAHA ??

Да можеш да измериш с мултицет,но може да е или звездата или релерегулатора,така че не бързай със звездата.Може и да са още много други причини зада не дава ток.Нека и други по компететни да се изкажат.
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

А кое е релерегулатора? Ние се съмняваме дали не е електрониката? Как може да се провери тя ?

Коментар

Първоначално публикуван от alexey Преглед на мнение
        А кое е релерегулатора? Ние се съмняваме дали не е електрониката? Как може да се провери тя ?
        Релерегулатора е свързан директно след звездата.
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

И за какво служи? По тоците на ямахата има само 2 3 кабела електрониката, звездата, лола-бобината и 2 кабела- 1 за engine stop и 1 към карборатора. Или аз не съм го забелязал или няма такова нещо.

Коментар

И за какво служи? По тоците на ямахата има само 2 3 кабела електрониката, звездата, лола-бобината и 2 кабела- 1 за engine stop и 1 към карборатора. Или аз не съм го забелязал или няма такова нещо.
            Нека някой по запознат да каже дане те бъркам излишно.
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

мотора е чист крос и няма реле регулатор
              0 8 76 36 8 542

Коментар

Колега! Ти сигурно си знаеш кой ток ти се е загубил ама ние трябва да гадаем. Предполагам няма искра на свещта. Най-често до бобината идва оранжев кабел с +. До там идва ли нещо? Този кабел идва от към "ЦДИ"то. Там на изхода идва ли нещо? ..... много въпроси. Айде понапиши малко повече от "разпарчатосахме жиците"! Да не се излагаме със съвети от типа "смени си свещта!"
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Отвори сервизното раководство и чети след стр.269.Японците са го дали много ясно и точно,успех.

Коментар

Оказа се, че на намотките един кабел се беше леко притрил и отвреме на време е давал ток. Благодаря ви все пак, мотора вече е пушка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X