Здравейте, вчера на yz250f - чето ми се загуби тока. Разпърчосахме жиците.. Искам да попитам възможно ли е с мултицет да се замери дали някоя намотка на звездата не е прекъсната и как по точно, защото има 6 извода на звездата? Ние премерихме дали има връзка на горна и долна жица но на 2 съседни не дава, както и да се замерват. Също ме интересува защо са 6те извода? Случайно да има за фар или стоп? Благодаря ви..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми с тока - YAMAHA ??
Свий
X
-
От: Проблеми с тока - YAMAHA ??
Първоначално публикуван от alexey Преглед на мнениеА кое е релерегулатора? Ние се съмняваме дали не е електрониката? Как може да се провери тя ?HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от alexey Преглед на мнениеА кое е релерегулатора? Ние се съмняваме дали не е електрониката? Как може да се провери тя ?Първоначално публикуван от alexey Преглед на мнениеИ за какво служи? По тоците на ямахата има само 2 3 кабела електрониката, звездата, лола-бобината и 2 кабела- 1 за engine stop и 1 към карборатора. Или аз не съм го забелязал или няма такова нещо.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Колега! Ти сигурно си знаеш кой ток ти се е загубил ама ние трябва да гадаем. Предполагам няма искра на свещта. Най-често до бобината идва оранжев кабел с +. До там идва ли нещо? Този кабел идва от към "ЦДИ"то. Там на изхода идва ли нещо? ..... много въпроси. Айде понапиши малко повече от "разпарчатосахме жиците"! Да не се излагаме със съвети от типа "смени си свещта!"0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар