Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Хонда ДОМИНАТОР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Хонда ДОМИНАТОР

Колеги здравейте,купих си хонда доминатор преди две седмици,то не беше кеф то не беше радост....но до вчера...
    Тръгнах да се повоза (карам го само по асфалт) и падна веригата (не съм го ръчкал) по пътя,закачих я и реших да се прибирам за да я стегна,покарах още някъде 1 км и падна втори път...опитах пак да я закача но вече не искаше да превърти предния пиньон,а защо не знам!!!Иначе работи без странични шумове,чукания и др,на скорост пак не ще да превърти...нека някой ако знае евентуалната причида да пише...веригата не е оплетена.
    Мерси предварително на всички!!!

От: проблем с ДОМИНАТОР

Лошо колега,лошо!Трябва да се цепи,защото нещо е блокирало зъбчатките на мой приятел му беше пупаднало едно пърче прожина от манивелата и му разцепи двг-то на две ,като отдели коляновия вал от скоростите!
    KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Нека и др колеги които са компетенти по въпроса да дадат своето мнение!!!

Коментар

Разглобяване му е майката.
        Polaris Magnum 500
        Mercedes ml320

Коментар

Ако правилно съм разбрал от описаното- веригата ти е за смяна. Блокирал вторичен вал на трансмисия обаче си е по-сериозно. Давай още описания.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Според мен има две възможности: Веригата е много стара и при падането е създала някакъв проблем , втората е , че проблема си го е имал във вторичния вал , и той е довел до падането на веригата. След като мотора пали , работи и не тропа , значи първичният вал се върти свободно , и евентуално някое зъбно колело от вторичния , остава проблема да е в самият вал , по-точно лагерите му. Свали зъбното колело , това което задвижва веригата , и огледай под него , има семеринг , и зад него е единият лагер. Но според мен си трябва разглобяване.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Без цепене на мотора няма да мине, а ако ти потрябва някой вал, вилка или колело се обаждай. имам под ръка
              Живей за всеки дъх!

Коментар

Здравей колега,запознах се с проблема за Хондата,моето предположение ,че вторичния вал ти създава целия проблем ,конкретно става въпрос за лагерите,1-во трябва да знаеш,че без да се отвори колкото и да се гадае не става без да се види какво е положението на двигателя,моят съвет е да разпиташ някой механик и да се разберете той да отремонтира проблема,в случай ,че не си цепил друг път такъв тип двигател.Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X