Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на масло на DR600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на масло на DR600

Здравейте колеги. Имам следния проблем: като запаля звяра, загрява си, помпя му първа и започва да тръгва сам, много слабо, четох из форума - увличане; като загрее стабилно от каране по-малко го прави, но тогава пък започва от време на време само да ръмжи за секунда, две както е на скорост - буксуване. Също така свободната трудно я намирам, трябва да подам малко газ няколко пъти, че да включи, или пък на наклон ми се е случвало да изключи от скорост и да тръгна назад... неприятна гледка като сме повече народец. В момента съм с масло MOTUL 15W50 5100. Може ли да е от маслото или от съединителя, какво масло бихте ми препоръчали да му сложа, мисля да му сложа REPSOL и ако смятате, че проблема е другаде пишете. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ

От: Смяна на масло на DR600

Здравей,моят съвет е да не бързаш с маслото категорично не идва проблема от него,пък и MOTUL 15W50 510 за ДР-а е перфектно,не казвам е REPSOL-а е от по ниско качество ама е безсмислено защото ако си го сменил както трябва не би трябвало да ти дава ръмжене,виж масления филтър в какво състояние е!

Коментар

От: Смяна на масло на DR600

Здравей, не знам дали е проблем, че не пиша по темата, но имам едно питане към теб, понеже гледам си със същия мотор като моя, та ще съм ти благодарен, ако ми кажеш от кЪде мога да си купя гарнитури и други части за този модел. Благодаря предварително!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X