Здравейте,знам че има предостатъчно теми за какви ли не мотори но точно за този не мога да намеря някоя подробна тема за техническото състояние на този мотор,а точно такъв искам да си купя.главно ме интересува ако някой е имал такъв за повече време да сподели какви са му впечатленията.мерси предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кавазаки КХ 450Ф 2007-2008
Свий
X
-
От: Кавазаки КХ 450Ф 2007-2008
Ами като начало издръжлив ли е двигателят.носят се истории че не са добри от към клапани.Аз ще го ползвам за оф-роуд.колко ти хачри горе долу.окачване,има ли хубави ниски обороти!иначе за цените не знам какво да питам защото незнам какво ще ми трябва.консумативите едва ли ще са му по скъпи от на другите морори.ако си купувал нещо друго освен консумативи може да кажеш за цените.мерси за помоща!
пс:ако знаеш някой да продава такъв свиркаи
Коментар
-
Ами колега аз го имам вече 1 година,но в двигателя не съм ровил още (опазил ме господ) чувал съм само добри отзиви за него макар ,че 250-то е похвален.Горенето какво да кажа 5 часа един резервоар. С частите испитвам най-голяма трудност ,защото май в Пловдив няма нищо в наличност или 20 дена доставка,но за хонда ,ямаха, сузуки нее така! Нагледно 3 пъти се разваля 3 месеца несъм карал от лятото само заради това гледам негативно на тази марка.попитаме за оборотите..е аз за това си го взех ,че от 4-те той е с най-добри ниски обороти нее като да кажем црф-а рязък например или Ямаха....абе препоръчвам ти го и на теб щом е за оффролд на мен така ми пасна сега ,че несмятам да се разделям с него скоро!Последно редактирано от V.R.R.; 10-11-11, 20:16.KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
Коментар
-
Първоначално публикуван от влади кх Преглед на мнениеАми колега аз го имам вече 1 година,но в двигателя не съм ровил още (опазил ме Господ) чувал съм само добри отзиви за него, макар че 250-то е похвален.Горенето какво да кажа 5 часа един резервоар. С частите изпитвам най-голяма трудност, защото май в Пловдив няма нищо в наличност или 20 дена доставка,но за хонда ,ямаха, сузуки не е така! Нагледно 3 пъти се разваля 3 месеца не съм карал от лятото само заради това гледам негативно на тази марка.Попита ме за оборотите... е аз за това си го взех , че от 4-те той е с най-добри ниски обороти не е като да кажем црф-а рязък например или лзф....абе препоръчвам ти го и на теб щом е за оффролд на мен така ми пасна сега ,че не смятам да се разделям с него скоро!
Сигурен ли си 5 моточаса- 1 резервоар ?Yamaha WR 200
Коментар
-
ми айде 6 да са!но аз карам предимно горски пътеки и него жаля! забравих да спомена,че съм със спортна генерация и с големите жильори и 7 литра резевуар! колега аз несам сигурен ,4е е нормално! но когато го купувах ме предуптредиха затова. ако ти си с такъв и твоя не харче толкова сподели!KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
Коментар
-
Това не е мн хубаво и на мен ми се струва много 7 литра за 5-6 часа.Мерси за информацията,дано да си намеря и аз някой читав такъв.имам едни под въпрос но е 2007 и не съм сигурен дали ще е издръжлив.Ако някой все пак има друга интересна информация може да сподели..
Коментар
-
Първоначално публикуван от влади кх Преглед на мнениеми айде 6 да са!но аз карам предимно горски пътеки и него жаля! забравих да спомена,че съм със спортна генерация и с големите жильори и 7 литра резевуар! колега аз несам сигурен ,4е е нормално! но когато го купувах ме предуптредиха затова. ако ти си с такъв и твоя не харче толкова сподели!
Стана ми интересно! Как се измерват тия часове
Коментар
-
Първоначално публикуван от ToN4Y Преглед на мнениесега като се замисля 6 часа работа на двигателят не са толкова малко имайки предвид че има и спускане и почивки мисля че за едно излизане ще е достатъчно.Yamaha WR 200
Коментар
-
Че къде собственика на КХ-а споменава мото часове? Аз останах с впечатление че си обяснява как като излезе да кара и се прибере след 5-6 часа е изгорил 6л което ако това е искал да каже не означава нищо ... даже малко повече и от нищо не ознавача. Един за 5 часа може да мине 50км като спира на всяка чешмичка и гледка за снимки, друг може да мине примерно 200км. На пистата също е условно понятие, един кара по 30-40мин и почива и пак кара и така 2-3 машна, друг по 15-20мин и пак по 2-3 манша.
И какво се има в предвид когато за кросов мотоциклет се каже "ще се кара офроуд"? Ми той нали за това си е създаден. И мотокроса и ендурото са си офроуд.
Иначе моторчето едва ли е лошо.Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Коментар
-
Ванко нашия начин на каране няма нищо общо с техния ние за 8ч. минаваме 10км.Остави да си решават, ние знаем кой мотор за къде е но като им кажем те не слушат.
А за ниските 2008 има но не и 2007 също и за сузукето след 2008 има ниски и те идват от инжекцията.Последно редактирано от Pacharoza; 11-11-11, 16:25.МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ0888984256
Коментар
-
Първоначално публикуван от kosiqn Преглед на мнениеимам ги и двата мотора suzuki rmz 450 2007 г. и kx450f 2008г за мен suzuki to има по стабилни ниски
Първо помисли и тогава пиши как мотора с 4-скорости ще има по добри ниски от мотор с 5-скорости.
Аз съм карал само МЗ и не зная но ти пак помисли и тогава ги покарай.Последно редактирано от Pacharoza; 11-11-11, 15:43.МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ0888984256
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар