Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изтървал болт...XT500

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изтървал болт...XT500

Звездата е отляво и е във фритюрника, демек пържи се в масло. Съединителя е отдясно, между масления филтър и оста на манивелата . Най добре източи маслото и свали десния капак, по мързелив вариант, накланяш мотора наляво и сваляш десния капак. Като седнеш на мотора, лявото ти е ляво, дясното-дясно
    Не забравяй първо да отвиеш долния болт на кутията за масления филтър, да изтече маслото от нея в картера.
    Gnome Rhone AX2 800 1938
    Yamaha XT600Z 1VJ 1986
    Husqvarna Te 510 1989
    Argvmentvm ad novitatem

Коментар

Лявото и дясното на мотора ги оправям, ама си мислех, че където е лостчето на съединителя под него е и той. Как да е. Мерси за инфото. Предполагам като махна десния капак има гарнитура. Нея ли пак да слагам или да търся нова?

Коментар

Първоначално публикуван от bkunev Преглед на мнение
        Лявото и дясното на мотора ги оправям, ама си мислех, че където е лостчето на съединителя под него е и той. Как да е. Мерси за инфото. Предполагам като махна десния капак има гарнитура. Нея ли пак да слагам или да търся нова?
        Някои се запазват, но е вероятно да ти трябва нова.
        Yamaha WR 200

Коментар

Да не отварям нова тема, имам едно ново въпросче...
          Масура на газта е малко муден. Демек като дам газ и пусна и стои така форсиран за секунда и после се връща ама не до край. Как да го изсуля и какво трябва да направя за да се връща бързо?
          С пружина ли е, с к'во е ?
          Весели Празници!!!

Коментар

Пружината на шибъра или самото жило на газта може да се е разплело.
            Yamaha WR 200

Коментар

При мен беше от прекалено стягане на масура към кормилото!
              KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Ясно, ще ги видя тези неща. Ама как да сваля масура?

Коментар

Трябва да са два болта,развиваш ги и готово става на парчета ,но аз несъм ти казъл да го разглобяваш а просто ако си го пипал може да си го пренатегнъл. Но ако желаеш може да го почистиш но него смазвай защото влизат боклуци в смаската и тя става лепкава и се полъчава този ефект,който имаш сега.
                  KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Здравейте отново, Колеги!!! Да са ви честити първите хубави дни. Сезона за мене започна. Днеска 100-тина км. врътнах ...е няма такъв кеф!!! Усмивката ми още стои на лицето. Ама пак ще ви мъча с новобрански въпроси:
                    Акумулатора: зимата я палих поне 5-6 пъти. Акумулатора си е добре. Ама сега ми се види че е слабичък. Съдя по лампата на неутрална скорост. Слабичко свети. Та въпросите ми са..:
                    Акумулатора се мери с мултицет. Колко волта трябва да показва на загасен мотор? А на запален? Реле за зареждане сигурно има? Колко(волта) трябва да зарежда то? И може ли тая малка батерийка да се дозарежда с зарядно и на какъв ампераж? Аааа и може ли моето ХТ да пали без акумулатор, евентуално, ако някога падне до нула и съм на път?
                    Благодаря предварително и мнооого безаварийни километри!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X