Обява

Свий
Няма добавени обяви.

suzuki drz400, проблем след смяна ангренажна верига

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• suzuki drz400, проблем след смяна ангренажна верига

Здравейте,
    Преди няколко дни сменях ангренажната верига, нагласих всичко както си е било, мотора си запали, карах го около 1 ч. и почна да лопа яко, свалих десният капак и се оказа че гайката с обратната резба която стяга 2те зъбчатки(едната която движи ангрен. верига, другата съединитела) се беше развила. Под нея си има контра шайба. Реших, че не съм я стегнал добре и я стегнах още по здраво, но след 5-6км каране пак се разлопа и огасна.
    Отворих и пак се беше охлабила ,даже шпонката беше излязла от малката зъбчатка която движи ангренажа, голям късмет съм имал че не е ударило клапаните. След зацепване пак заработи, но си мисля че има нещо нередно. Имали ли сте такъв проблем?
    Мотора е drz400S 2004 год.
    Ето и проблемната гайка:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:drz400s.jpg
Прегледи:1
Размер:46.8 КБ
ID:5942596
    Прикачени файлове

От: suzuki drz400, проблем след смяна ангренажна верига

Проблемът са ти калпавите ръчички. Щом преди да я развиеш таз пуста гайка не е се е саморазвивала , явно не я завиваш достатъчно добре или не я предпазваш от саморазвиване. Другият вариянт е моторът да не те харесва и сега да ти връща където си го тормозил.

Коментар

От: suzuki drz400, проблем след смяна ангренажна верига

Колега закараи го в някои сервиз или гумаджийница да ти го завият с пистолета и няма да се отвие гаранция.
      0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X