Здравейте колеги открих един проблем в хт-то си,на вискоте обороти неиска да се изфорсира(но само когато е на скорост)на свободна и прекъсвач си има но на скорост не и не,и както си карах вчера направи ми тоя гаф да не мога да и дам гас до край,реших да стисна съединителя и да видя дали има прекъсвач и какво да видя прекъсвача си го имаше но и проблема се отстрани няма го вече,зарадвах се много но радоста ми беше малка като върнах газта и после пак дадох гас не искаше пак да се изфорсира и последва пак прекъсвач оправи се и пак последва същото неможене дасе даде гас до края.Искам само да опомена,че свеща ми е сменена с нова,филтара е изпран,карбуратора продухан и ангренажната верига правилно зацепена.Чувството при това неможене да се даде газ е все едно,че не му достига въздух на двигателя.
П.с моля ви,ако знаете нещо отговорете ми,защото на 10 септември има традиционно състезание в Априлци и трябва на всяка цена да се очаства.
П.с моля ви,ако знаете нещо отговорете ми,защото на 10 септември има традиционно състезание в Априлци и трябва на всяка цена да се очаства.

Коментар