Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с хт 600 е

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с хт 600 е

Здравейте колеги открих един проблем в хт-то си,на вискоте обороти неиска да се изфорсира(но само когато е на скорост)на свободна и прекъсвач си има но на скорост не и не,и както си карах вчера направи ми тоя гаф да не мога да и дам гас до край,реших да стисна съединителя и да видя дали има прекъсвач и какво да видя прекъсвача си го имаше но и проблема се отстрани няма го вече,зарадвах се много но радоста ми беше малка като върнах газта и после пак дадох гас не искаше пак да се изфорсира и последва пак прекъсвач оправи се и пак последва същото неможене дасе даде гас до края.Искам само да опомена,че свеща ми е сменена с нова,филтара е изпран,карбуратора продухан и ангренажната верига правилно зацепена.Чувството при това неможене да се даде газ е все едно,че не му достига въздух на двигателя.

П.с моля ви,ако знаете нещо отговорете ми,защото на 10 септември има традиционно състезание в Априлци и трябва на всяка цена да се очаства.
    [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

От: Проблем с хт 600 е

Как така филтъра испран,не е ли книжен като на колите.И на мен това ми прилича на недостиг на въздух,на един приятел му се случи същото и се оправи с нов въздушен филтър.Махни го и пробваи без него.
    0888 074 049

Коментар

Изках да каже че е постен с въздух моя грешка но все пак ще бробвам и без него но на един приятел тенерето и то прави така а филтъра му е хубав.

Коментар

Добро утро, колеги! Днес реших да поразглобя хт-то си и какво да видя - преходникът от карбуратора към двигателя на камерата, която допълва е скъсАн и не става за нищо . Възможно ли е проблема да е от тази гима. Поздрави
        Последно редактирано от viki terzieva; 03-09-11, 11:01. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не става"

Коментар

и при мен проблема беше от тези две гуми,и след смяната им мотора заспа
          0 8 76 36 8 542

Коментар

Колегиии проблема с моторчето ми стана мнго лош пак започна да тепи на високите убороти въздух вече не смучи ама не иска и не иска да се оправи.Изкам да попитам има ли го този вариант да го прави от голямо разстояние на свеща. Поздрави!!!

Коментар

Марине, не си прави опити сам. закарай си мотора на майстор !!!

Коментар

Айде колеги помагайте,че в събота ще е голяма надпревара.

Коментар

сменили гумения преходник???
                  0 8 76 36 8 542

Коментар

Да но за съжаление пак не изка!!!

Коментар

Проблемът ти е, че имаш нужда от реглаж на карбуратора, Марине. За да стигнеш прекъсвача на скорост ти трябва достатъчно мощност, а ти я нямаш заради лоша смес. Ако беше друго - нямаше и на място да можеш да го форсираш. Успех и дано не закъснях с предположението.
                      Honda XR600
                      Kawasaki KLX650
                      Honda XL600V Transalp
                      +359 888 6З5 9З4

Коментар

Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнение
                        Проблемът ти е, че имаш нужда от реглаж на карбуратора, Марине. За да стигнеш прекъсвача на скорост ти трябва достатъчно мощност, а ти я нямаш заради лоша смес. Ако беше друго - нямаше и на място да можеш да го форсираш. Успех и дано не закъснях с предположението.
                        Благодаря ти но вече проблема го разбрах от какво е с нова свещ и нов филтър всичко се оправи,а и продухване на карбуратора. И пак благодаря на всички. Поздрави

Коментар

Съмнявам се да си разбрал ТОЧНО къде е бил проблема. В едно от трите неща е бил- свещ,филтър,карбуратор, ама в кое? Трявбаше да ги сменяш едно по едно и да пробваш след това. Това , че си направил профилактика и "обслужване" е добре , но аз на твое място не бих легнал да спя спокойно без да знам на 101% къде е била болката в мотора ми.

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                            Съмнявам се да си разбрал ТОЧНО къде е бил проблема. В едно от трите неща е бил- свещ,филтър,карбуратор, ама в кое? Трявбаше да ги сменяш едно по едно и да пробваш след това. Това , че си направил профилактика и "обслужване" е добре , но аз на твое място не бих легнал да спя спокойно без да знам на 101% къде е била болката в мотора ми.
                            И na мене този проблем не ми е дал време за сън но го разбрах какво е филтъра,заблуди ме факта,че преди 2 дни го изчистих и направо не можех да повярвам,че е от него. Поздрви

Коментар

Първоначално публикуван от Марин Илчев Преглед на мнение
                              И na мене този проблем не ми е дал време за сън но го разбрах какво е филтъра,заблуди ме факта,че преди 2 дни го изчистих и направо не можех да повярвам,че е от него. Поздрви
                              Аз като ти казах защо не го направи а тръгна свещи да купуваш.Тези филтри не се чистят сменят се с нови.
                              0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X