Здравейте и от мен,купил съм си ямаха вр 400 искам да и направя леко ремонтче бутало,сегменти и ангренажна верига.Помогнете ми с места от който да ги купя,цени и т.н.Искам само оргинални части!Благодаря ви много!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
YAMAHA WR 400 F
Свий
X
-
Re: YAMAHA WR 400 F
Оригинални:
- Бутало комплект (бутало, сегменти, болт, зегерки): 250лв
- Верига: 75лв
Неоригинални, марка Pro-X (Pro-X са холандци, буталата им са оригинални бутала в Pro-X кутия):
- Бутало комплект: 230лв
- Верига: 56лв
Разликата при Pro-X е че имаш избор на буталата в размери A, B и C, докато при Ямаха размерът е само един. А и доставката от тях е по-бърза.
Също, нека се искажат специалистите но на 7 годишен мотор може и обтегачи и плазове да са заминали, а тях ги има само оригинални и са бая пари.Издъних се на Тюринг теста
-
мерси че ми отговори,можеш ли да ми кажеш каде мога да си ги закупя тези нещица защото искам да си ги набавя и някой ден да го разглубя този двигател,ама си мисля че оргинални части на ямаха са по добрия вариант?ти какво мислиш?
Коментар
-
Ние ги внасяме, пиши ми лс ако те интересуват. За това дали оригинално или не - конкретно буталата на Pro-x са си оригиналните бутала - произвежда ги фирмата ART. ART прави повечето бутала на четирите японски мотоциклетни фирми.
В твоя случай мисля че е все тая какво ще сложиш, при Pro-X просто ще имаш повече избор с оригиналните диаметри - имаш избор между
91.92 мм, 91.93 мм и 91.94 мм, което ти позволява по-точно да напаснеш буталото. Не че ще има огромно значение де.
За веригата - не знам дали пак ще е оригинална, но със сигурност няма да е по-лоша.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Здрасти,аз все още немога да пиша ЛС защото съм още новобранец във форума и между другото разбрах че живееш в щатите и от там пазаруваш всичките части.Аз искам ако може само оргинални части за yamaha произведени в япония,ако можеш да помогнеш ще ти бъда благодарен!!!
Коментар
-
Няма проблем, обади се на колегата, 0885 165 050, казва се Георги, дай му точната година на машината и какво точно ти трябва, в смисъл дали ти трябва друго освен бутало и верига. Щом искаш оригинални - оригинални ще са, няма проблем.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар