Обява

Свий
Няма добавени обяви.

YAMAHA WR 400 F

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• YAMAHA WR 400 F

Здравейте и от мен,купил съм си ямаха вр 400 искам да и направя леко ремонтче бутало,сегменти и ангренажна верига.Помогнете ми с места от който да ги купя,цени и т.н.Искам само оргинални части!Благодаря ви много!!!

Re: YAMAHA WR 400 F

Оригинални:
    - Бутало комплект (бутало, сегменти, болт, зегерки): 250лв
    - Верига: 75лв

Неоригинални, марка Pro-X (Pro-X са холандци, буталата им са оригинални бутала в Pro-X кутия):
    - Бутало комплект: 230лв
    - Верига: 56лв

Разликата при Pro-X е че имаш избор на буталата в размери A, B и C, докато при Ямаха размерът е само един. А и доставката от тях е по-бърза.

Също, нека се искажат специалистите но на 7 годишен мотор може и обтегачи и плазове да са заминали, а тях ги има само оригинални и са бая пари.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

мерси че ми отговори,можеш ли да ми кажеш каде мога да си ги закупя тези нещица защото искам да си ги набавя и някой ден да го разглубя този двигател,ама си мисля че оргинални части на ямаха са по добрия вариант?ти какво мислиш?

Коментар

Ние ги внасяме, пиши ми лс ако те интересуват. За това дали оригинално или не - конкретно буталата на Pro-x са си оригиналните бутала - произвежда ги фирмата ART. ART прави повечето бутала на четирите японски мотоциклетни фирми.
        В твоя случай мисля че е все тая какво ще сложиш, при Pro-X просто ще имаш повече избор с оригиналните диаметри - имаш избор между
        91.92 мм, 91.93 мм и 91.94 мм, което ти позволява по-точно да напаснеш буталото. Не че ще има огромно значение де.
        За веригата - не знам дали пак ще е оригинална, но със сигурност няма да е по-лоша.

Коментар

благодаря ти все пак но аз искам само оргинални части на yamaha,незнам защо но обичам всичко да бъде така както японеца го е измислил!ако можеш да ми помогнеш ще ти бъда мн благодарен!!!

Коментар

Здрасти,аз все още немога да пиша ЛС защото съм още новобранец във форума и между другото разбрах че живееш в щатите и от там пазаруваш всичките части.Аз искам ако може само оргинални части за yamaha произведени в япония,ако можеш да помогнеш ще ти бъда благодарен!!!

Коментар

Няма проблем, обади се на колегата, 0885 165 050, казва се Георги, дай му точната година на машината и какво точно ти трябва, в смисъл дали ти трябва друго освен бутало и верига. Щом искаш оригинални - оригинални ще са, няма проблем.

Коментар

Благодаря ти много ще звънна на твоя приятел и ще се разберем!

Коментар

ало Гоблин,при теб има ли дрехи интересува ме FOX resing,някакви такива нещица могат ли да се пазаруват от там и ако може каква е процедурата!!!

Коментар

С fox не се занимаваме много-много но говори с Жоро, може да измислим нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X