Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги помощ за KLR 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колеги помощ за KLR 600

Колеги моля ви помагайте,защото днес пак го направи този номер.Има ли вероятност някакво реле да загрява.

Коментар

Няма как да ти помогнем от тука бе човек. Ти си си дал диагноза - бачкай. Откачай де що има куплунги , почиствай смазвай с технически вазелин, затягай кабелни обувки , гледай за протрити и прекъснати кабели. И така няколко дни и ще се оправи евентуално. А може и реле да е нагоряло по контактите вътре.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Здравейте колеги.Преди малко говорих с един приятел,който е имал същия проблем и до колкото разбрах се е оказало от звездата.Има ли такава вероятност,или да търся другаде проблема.

Коментар

Здравейте колеги напръсках всички букси с контактен спрей,и същата работа.На един приятел на неговото хт се оказа звезда възможно ли е и на моя да е това.Поздрави.

Коментар

имам звезда ако ти трябва аз я вЗимах за моя но се оказа че не беше от нея а от комутатора ако ти трябва тел 0885 1234 41 цена- 100 лв

Коментар

Колега и аз за теб си мислех.Днес или утре ще го карам на майстор,и ако се окаже от това,и отнеме много време за пренавиване ще се чуйме.Запази ми я за тази седмица.Поздрави.

Коментар

Колеги помагайте мотора мисля,че няма искра,днес реших да проверя дали има ток на свеща,но мисля че нямаше защото не свалих свеща дето си беше на мотора а с друга.Направо не знам вече какво да го правя.Поздрави.

Коментар

Взимаш мултицет и пробна лампа и тръгваш "по жицата" :-) Друга оправия няма. От бобината назад дордето стигнеш до място с ток. А ако не вдяваш от тая материя търси човек.
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Здравейте колеги,дали някой знае защо моя KLR като го държа на средни обороти прекъсва,а в високите работи перфектно

Коментар

Виж болта за сместа на карбуратора.
                      Polaris Magnum 500
                      Mercedes ml320

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X