Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скутер Пежо KISBEE 4Т 49сс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скутер Пежо KISBEE 4Т 49сс

Да питам като пълен лаик - заслужава ли си покупката такова скутерче чисто ново от Пежо за 2200лв или ще ми препоръчате друга марка и модел в ценовия диапазон... Искам да е 4Т... Ще го ползвам да ходя на работа, когато е подходящо времето. Офисът ми е на 3км от къщи, а и на двете места имам къде да го прибирам. Мислех да ходя с колелото, ама доста се изпотявам
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

От: Скутер Пежо KISBEE 4Т 49сс

До колкото знам са с китайски двигатели.
    Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Навремето баща ми имаше такова с педали и той си ходеше на работа, но важното, че 5г никакви проблеми. Проблема при Вашето е в цената - висока е, но не съм компетентен, нека някой моторджия да си каже мнението.
      Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

доколкото знам, целия скутер е произведен в Китай... не знам как са цените на Ямаха и т.н.
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Аз преди 3 години закупих скутер Пежо V-Clic 49сс 4Т, моторчето имаше ограничител на 45км/ч. Но се премахва много лесно. Даваше ми разход 2,5-3л беше малко бавно по байрите нагоре, и при ускорението. Но за твоята цел е идеален! Сигорно и това скутерче за което си писал ще е със същия двигател като на V-Clic.
          TT-Tuning Team
          АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            доколкото знам, целия скутер е произведен в Китай... не знам как са цените на Ямаха и т.н.
            Четритактова ямаха 50 сс малко над четри бимбарици.Накратко купуваш китайски мотор с емблема пежо за която плащаш 500 лв.
            Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Аз карам Китайски,купен чисто нов от едно магазинче в Горубляне за 1200 лв и вече 3та година нямам никъкви проблеми.
              На всичкото от горе е с някакъв кит на двг-то и е около 85 кубика но е регистриран като 50.
              Кия Спортидж 2000тди
              Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Преглед на мнение
                Четритактова ямаха 50 сс малко над четри бимбарици.Накратко купуваш китайски мотор с емблема пежо за която плащаш 500 лв.
                И ти си прав. Но Замисли се дали от Пежо са си сложили емблемата ейтака. И дали не са решили че това моторче ще издържи, а не да се чупи и да си развалят репутацията.
                TT-Tuning Team
                АСК Добрич

Коментар

здравейте искам да питам,имам пежо-v-clic,49куб.до момента съм минал 1600км.,кога трябва да сменям маслото и ремъка.

Коментар

Моля да ми кажете каде седи ограничителят на пежо 49сс вклик минал съм 9 000 км и съм с ограничителят моля да ми кажете много,ще съм ви благодарен, МИЛИ ХОРА

Коментар

Първоначално публикуван от Тоталния Шприц Преглед на мнение
                      Моля да ми кажете каде седи ограничителят на пежо 49сс вклик минал съм 9 000 км и съм с ограничителят моля да ми кажете много,ще съм ви благодарен, МИЛИ ХОРА
                      Обикновенно седи на вариатова . Представлява една шаибичка която не позволява ремъка да се качва до горе.
                      Има вариянт да е ограничен и в карбуратора.
                      Николай Георгиев 0+
                      тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X