Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Филтри, кой е по-добър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Филтри, кой е по-добър?

Кои маслени филтри са по-добри, стандартните или металните за многократна употреба?
    Последно редактирано от Chinela; 10-03-11, 06:01. Причина: Правопис!

От: Филтри, кой е по-добър?

и двата са добри номера е да се сменят ( почиства мрежичката) на време

Коментар

Аз ползвам стандартни,на всяка смяна на маслото сменям и филтъра и досега никакъв проблем.
      Yamaha Yz450F
      Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
      Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Може би е повече въпрос на лични предпочитания. Общо взето и 2-та си вършат работата, просто в единия случай купуваш нов, в другия си играеш да миеш.
        Мен лично не ми се занимава да мия, а и 10-15лв на година за филтър не са болка за умиране.
        Колкото повече, толкова повече! - казъл Мечо Пух и умрял от свръхдоза...

Коментар

Спор не може да има хартиените задържат по финните частици по успешно.
          Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Филтри, кой е по-добър?

И аз ползвам стандартни.

И аз мисля така. Хартиените са по добрите.
            Последно редактирано от nickbochev; 11-03-11, 00:56. Причина: Сливане

Коментар

Има и метални филтри, които задържат по-малки частици от хартиените,разликата беше някъде 3 пъти по-малки дупки срещу хартиения.Както и други преимущества има металния,въпреки че сто години се ползват хартиените!
              Последно редактирано от viki terzieva; 18-03-11, 16:06. Причина: Когато степенувате, след "по-" и "най-" и преди прилагателното винаги има тире!

Коментар

Металните филтри задържат по-дребни частици, като същевременно пропускат повече масло. Само че, струват 10 пъти повече.

Коментар

По какъв начин се почистват металните филтри при смяна на маслото (премахват по-дребните частици) ...

Коментар

Един приятел има от този вид (металните) и го почиства в съд с нафта или бензин (хваща го потапя го и започва да го движи вътре в съда с течността и става като нов).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X