Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на задна капла на XT600e от17 на 18 цола-става или не!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на задна капла на XT600e от17 на 18 цола-става или не!

Понеже не ме е срам да питам и питам ,та се чудех дали някой не се е занимавал да монтира 18 цолова задна капла на Ямаха XT след 91 година.Доста търсих из форума и гуугъл,но само бледа информация!Във един сайт коментираха за ХТ600е от 95г с 18 цолова задна капла,но не казват дали се сменя монорамата със такава от ХТ600 до 89г(фабрично с 18") Проблема е,че трудно се намират гуми с хубав грайфер за гората,а и ще изглежда по добре според мен.За жалост нямам подобна капла за проба и ме притеснява,че ще остане много малко място на вилката ако стане изобщо.Чакам вашите коментари и критики за да не направя поредната глупост и после да съжалявам Предварително ви благодаря!!!

От: Смяна на задна капла на XT600e от17 на 18 цола-става или не!

Разликата (ако не бъркам) е 2.5см - прецени дали имаш място и действай.
    Honda XR600
    Kawasaki KLX650
    Honda XL600V Transalp
    +359 888 6З5 9З4

Коментар

Аз съм го мислил доста, начините са няколко:

Намираш обръч 18" цолов и редиш спици по твоята главина
      Намираш капла 18" и пробваш да я вкараш на твоята вилка, евентуално стругар да ти направи нова ос или втулки
      Сменяш направо цялата вилка с капла 18" ако си с диск търсиш с диск, ако си барабан търсиш барабан и т.н
      Купуваш си кросови гуми 17" аз избрах този вариант. Купувам ги нови 45лв. марка "Фортуне" има тема в форума -прозивеждат се във Виетнам, за сега съм доволен от нея имам я от 2 месеца.
      Който оцелее ще закусва!

Коментар

Не се чуди младок!! Моята Ямаха първото нещо което направих бе да им разроша каплата и да им наредя 18 цолов обръч от иж спорт Тъи че деистваи само да има кой да ти направи по дълги спици!!Успех!!!
        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Ако произвеждат таралежки за 17 цола няма да се замисля,но съм малко сложна натура с влечение към подобряване на нещата.Просто си помислих ,че някой е пробвал да направи тая глупост с положителен ефект!Ще потърся из форума за 17 цола гуми,щото по разни сайтове не предлагат

Коментар

http://motox-bg.com/index.php?page=s...mart&Itemid=67
            Приятелю, ето ти линк за 17-цолова гума Митас ц-02, със невероятен грайфер, тествана и сравнена със много други марки гуми, от едно момче от групата със ДР-600. Той откъдето мине, обикновено всички останали побутваме-дали е от тежестта на мотора, дали от гумата не знам, най-вероятно и двете.
            Силата е нищо без контрол.

Коментар

Благодаря за линка, действително гумата си заслужава парите и би ми решила проблема.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X