Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki drz125 глъхне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki drz125 глъхне

При подаване рязко газ ,мотора suzuki drz125 4т глъхне.Почистих му въздушния филтър и пак няма резултат.Забелязъл съм че когато е леко опънат смукача по рядко го прави.Някой може ли да ми каже какво точно трябва да пипна.

От: Suzuki drz125 глъхне

Карбуратора е за реглаж сега времето е студено и иска повече гориво.
    УСПЕХ

Коментар

Първоначално публикуван от niki34 Преглед на мнение
      При подаване рязко газ ,мотора suzuki drz125 4т глъхне.Почистих му въздушния филтър и пак няма резултат.Забелязъл съм че когато е леко опънат смукача по рядко го прави.Някой може ли да ми каже какво точно трябва да пипна.
      От малкото което си написал - ще заложа на недостиг на гориво. Ама има ли карбуратора ускорителна помпа, чиста ли е. На студено ли го прави или на топло? Пробвай да кажеш малко повечко ако искаш помощ а не гадаене в кристална топка.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Има ускорителна помпа и е почистена.На студено направо гасне при рязко подаванена гас ,а при загрял двигател не може рязко да се изфорсира .Като му подам гас се колебае докато се изфорсира.Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен .

Коментар

Маалко по-добре е. Добре ли е промазан въздушния филтър с масло /ако е от тези модели/? Може ли да има някакви съмнения , че двигателя взима въздух от място от където не е предвидено - въздуховод до карбуратора, фланец ...? Може ли да отхвърлиме запушен /дори частично/ жигльор? Може ли да отхвърлиме ниско ниво на бензина в поплавковата камера? Ти си!
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
            Маалко по-добре е. Добре ли е промазан въздушния филтър с масло /ако е от тези модели/? Може ли да има някакви съмнения , че двигателя взима въздух от място от където не е предвидено - въздуховод до карбуратора, фланец ...? Може ли да отхвърлиме запушен /дори частично/ жигльор? Може ли да отхвърлиме ниско ниво на бензина в поплавковата камера? Ти си!
            Въздушния филтър е добре промазан ,за въздухопровод не съм проверявал,за жигльор-карбуратора е чистен изцяло,за нивото на бензина не знам,но колегата toshko71 може би ще ми реши проблема (с едно изречение),понеже лятото когато го отремонтирвахме нямаше такъв проблем,за което му благодаря!!!

Коментар

:-) Разбрах почти всичко! Ще чакаме Тошко.
              0888932647

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X