Здравейте колеги, днес един приятел ми докара мотора си да го погледнем. Когато си работи мотора нормално и му се подаде рязко гас забива и след малко се сеща че съм му дал гас. Отваряхме карборатора, продухахме го и пак същата работа. ОБАЧЕ, има едно друго нещо, мен лично много ме съмнява дали е от него но все пак... На филтъра ( въздушния ) го няма металното отвътре което се слага ( метално ли е не знам, май пласмасово беше
) и филтъра не може да оплатни добре около ръбовете там на кутията. Моля за съвети. Най вече пуснах тема, за да разбера дали може да е от филтъра тази работа.
Имам и още едно въпросче, ако може някой да ми изрови отнякъде мануал, скъсах се да търся и не намирам. Въпроса ми е, някой да ми каже или схема някаква да видим шлауфките, който излизат от резервоара къде отиват и от кранчето къде отива шлауфката.

Имам и още едно въпросче, ако може някой да ми изрови отнякъде мануал, скъсах се да търся и не намирам. Въпроса ми е, някой да ми каже или схема някаква да видим шлауфките, който излизат от резервоара къде отиват и от кранчето къде отива шлауфката.
Коментар