Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размер на гарнитура

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Размер на гарнитура

Здравейте колеги, интересува ме размера на гарнитурата която стои м/у цилиндара и картерите. Човека който прави гарнитурите ми каза че е или 0.5 или 0.8 Благодаря

От: Размер на гарнитура

Никой ли незнае дебелината й? мотора е yz250f

Коментар

Да ти кажа честно няма ,някои в този форум който да ти каже дебелината освен ако няма гарнитура пред него и да я премери.По добре си купи оригинална и не се занимаваи с глупости.
      LZ1VPM
      KTM 450 SX
      JEEP CHEROKEE XJ 2.5 TD

Коментар

Ами колега, ако си решил да си режеш от клингерит или подобен материал моят съвет е, че трябва да е тънка гарнитура. Поне аз мисля така. Нещо от сорта 0.4, 0.5. На такива места би трябвало да е по-тъничка. И едвали ще има голямо значение дали ще сложиш 0.8 или 0.5
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
          Ами колега, ако си решил да си режеш от клингерит или подобен материал моят съвет е, че трябва да е тънка гарнитура. Поне аз мисля така. Нещо от сорта 0.4, 0.5. На такива места би трябвало да е по-тъничка. И едвали ще има голямо значение дали ще сложиш 0.8 или 0.5
          Има разбира се.При по дебела убеличаваш обема на горивната камера,и респективно обратното!

Коментар

Първоначално публикуван от Tanas Преглед на мнение
            Има разбира се.При по дебела убеличаваш обема на горивната камера,и респективно обратното!
            Да бе, и 0,3мм колко ще се увеличи та ти чак ще разбереш.Която и от двете да сложиш няма да има проблем,Аз на моя съм с 0.6мм защото такъв клингирит имаше и нямам ядове.
            0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X